Karavan Sektörüne İlk Adım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KaraKaravan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,563

KaraKaravan

Besiktasizm
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Merhabalar.
Üye olmadan bir süredir Forumunuzu takip etmekteyim. Forum içersinde inanılmaz derecede değerli üyeler var hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Öncelikle keyfe keder olarak bir karavan yapmak istiyoruz. Bir süredir araç araştırmalarım sonucunda Iveco daily konusunda karar kıldık. Alkoven kasa olarak düşünmüyoruz ( Maliyet ). 4+1 kişilik Masa , Wc , Mutfak hepsi olmalı. Bir kaç firma ile görüştüm inanılmaz fiyatlar çektiler bize. Kendimiz yapmaya kalksak vaktimiz çok kısıtlı yapmaya başlasak seneler alacak cinsten hevesimiz kaçacak. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek tanıdığınız firmalara nereden ulaşabilirim. Bu konuda sizinle tanışmak yardımlarınızı almak istiyorum yüksek müsadenizle.

Not : Avrupa kıtasında ikamet ediyorum. İstanbul ve Çevre illeri konusunda her firma ile görüşebilirim. Orta ölçekli bir karavan istiyorum. Ne çok lüks nede çok kullanışsız. İleride kendi çevremdeki arkadaşlarıma kullanmak için kiralayabilirimde.

Herşey için çok teşekkürler.
 

Etiketler
karavan
Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Sitemize hos geldiniz. Istanbul'da yasayan bir cok arkadasimiz var. Eminim size yardimci olacaklardir. Bu zaman zarfinda siz kendinizi tamisma bolumunde tanitirmisiniz?
 

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

melihbozkurt' Alıntı:
Sitemize hos geldiniz. Istanbul'da yasayan bir cok arkadasimiz var. Eminim size yardimci olacaklardir. Bu zaman zarfinda siz kendinizi tamisma bolumunde tanitirmisiniz?

Hoşbuldum. Tabikide aslında ilk yapmam gereken oydu hemen açıyorum konuyu.

İlginiz için Teşekkür ederim.
 

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

 

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Karavan dünyasına hoş geldiniz.İyi ki geldiniz.Bir ivecocu olarak sevindim.Bir olsun bizim olsun.Sanıyorum 15 m3 olacak gibi.Sevgiler.
 



Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Gönlünüzdeki aracı en kısa zamanda toparlamanızı dilerim.

Sakarya 'da Saly Karavan
İzmir 'de Dolphin Karavan

Kalın sağlıcakla
 


Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Tevfik bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz amacınız ve aracınız hayırlı olur inşallah uçuk rakamlar aldığınızdan bahsetmişsiniz bizdende fiyat aldınızmı bilmiyorum ama forumdaki arkadaşların çoğu tanır bizi eğer yardımcı olabilirsek ne mutlu bize
 

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Tevfik bey hoşgeldiniz. Öncelikle iveco camper için uygun araç değil , camper 4+1 aile için uygun değil muhakkak alkovenli karavan almalısınız. Karavan üretimi yapan firmalar Tekirdağ Çorlu emeksan, Adapazarı erba saly ve başoğlu, Bursa imaj, İzmir ege karavan
 

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Doğru iveco campır değil, karavan yapmak için bile uygun bir araç değil.(benim karavanım iveco)Ama alkovenli karavan ise Türkiye için uygun değil.Türkiyenin coğrafi durumu alkovenli karavan araçlar için uygun değil.Motokaravan için uygun.Eğer uzun süre gezmeyi ve her yerde 10,15 gün kalmayı düşünüyorsan, düzlüklerde gezeceksen, alkovenli araç almanı tavsiye edebilirim.Konakladığın yerlerde 20,25 tl park parasını da yabana atmamak gerekir. Alkovenli araçla her yerde konaklayamassın.Tabi 5.5 ton aracın harcayacağı yakıtı düşünmeden geçemessin! Benim aracım ivego.100 kmde 12.6 litre yakıt harcıyor.(ağırlığı 3800,3900 kilo)Tabi bu yakıtın içinde yaylalar da var.Türkiyenin kıyıları ulaşım bakımından biraz zor.Yaylaları çok güzel.Alkovenli araçla kaç kere çıkabilirsiniz bilemem.Eğer yayla aşığıysanız iveco taş gibi araba Eğer içini ustasına yaptırabilirsen.Arkadaki yatak135x185,Öndeki yatak 80x190.Bu arada karavanım satılık değil.Sevgiler.
 



Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Alkovenli karavan nedir?
Yada alkoven nedir?
Edit buldum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60950.0
 

Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

aslan28' Alıntı:
Alkovenli karavan nedir?
Yada alkoven nedir?
Edit buldum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60950.0
Sorunuzu hangi amaçla sorduğunuz net değil.Bilgi amaçlı ise,bu sitenin içinde cevapları var.Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.Kaldıki sayfanızdaki araç dört çeker bir alkoven karavan.Üstelik markasıda İVECO.Sevgiler.