Karavan Yapanlara Sorum Var???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ccingiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,610
Elastromerik kauçuk üretenl firmalar aşağıdaki resimdeki kauçuk bantlari da üretiyor. Benzer alanlarda kullanım için çalışma kolaylığı sağlamakta. Biz içinde boşluk olan dikme benzeri alanlarda videodaki gibi içine hiç bir malzeme kullanmadan dış yuzeye uygulamayi düşünuyoruz..

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şimdiden kolay gelsin.

Böyle ince tabakaların yalıtım özelliği pek kuşkulu? Isı yalıtımı demek aradaki boş hava katmanı demek. O şartları pek sağlamıyor gibi.

Böyle ince tabakaların yalıtım özelliği pek kuşkulu? Isı yalıtımı demek aradaki boş hava katmanı demek. O şartları pek sağlamıyor gibi.
hocam içeriğinde kullanılan seramik kürecik yoğunluğu ile alakalı bir durummuş bahsettiğiniz..Piyasada olan diğer ucuz malzemelerden değil bu, malzeme %80 seramik kürecik yoğunluklu ve litre fiyatı 16 dolar.. ve 15 m3 için 48 litre gidiyormuş 1 mm kalınlık için.
ayrıca ilk videoda buhar vanası üzerinde eli duruyor adamın.. o kadar etkili yani.

Son düzenleme:

Ses yalıtımı karışık iş , yolda giderken teneke tıngırdamasından kaynaklı uğultuyu kesmek için sert kauçuk bitüself benzeri şeyler var , ya da hem ısı- hem ses yalıtımı için kullanılan kapalı hücreli kauçuk malzemeler var , 2 cm kadar kullanmak gerekiyor. Bunları üst üste yapıştırmıştım ben.