toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 17 Şub 2012 #65 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Biz de katılacağız.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 17 Şub 2012 #66 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Son 2-3 gün kalaya kadar netleştiremiyorum. Tabii o zamana da bilet kalır mı bilmem
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Son 2-3 gün kalaya kadar netleştiremiyorum. Tabii o zamana da bilet kalır mı bilmem
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 18 Şub 2012 #67 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri merhaba şimdi türkan saylandaki bilet gişeşi ile görüştüm koltuklar bitmiş. sadece sandalya kalmış oda bitmeden almak lazım ne dersiniz?
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri merhaba şimdi türkan saylandaki bilet gişeşi ile görüştüm koltuklar bitmiş. sadece sandalya kalmış oda bitmeden almak lazım ne dersiniz?
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 18 Şub 2012 #68 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Dün akşam (17.02.2011), tek perdelik "Fatsa Fikri"yi izledik!.. Cavid Sezen
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Dün akşam (17.02.2011), tek perdelik "Fatsa Fikri"yi izledik!.. Cavid Sezen
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 18 Şub 2012 #69 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri merhaba cavit bey iyi yapmışsınız . Konusu nasıldı oyunun ?
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri merhaba cavit bey iyi yapmışsınız . Konusu nasıldı oyunun ?
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 18 Şub 2012 #70 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri dağ çiçeği' Alıntı: Konusu nasıldı oyunun ? Genişletmek için tıkla ... 80 öncesi, efsane Fatsa Belediye Başkanı Fikri Sönmez "Terzi Fikri" ekseninde kısa bir oyundu. Cavid Sezen Not: Dileyen, Google'da "Terzi Fikri" diye aratarak, bu önemli yerel yönetim deneyimi hakkında bilgi sahibi olabilir.
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri dağ çiçeği' Alıntı: Konusu nasıldı oyunun ? Genişletmek için tıkla ... 80 öncesi, efsane Fatsa Belediye Başkanı Fikri Sönmez "Terzi Fikri" ekseninde kısa bir oyundu. Cavid Sezen Not: Dileyen, Google'da "Terzi Fikri" diye aratarak, bu önemli yerel yönetim deneyimi hakkında bilgi sahibi olabilir.
RÜZGAR Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 673 Tepkime Puanı 62 Yer İstanbul 19 Şub 2012 #71 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Müjdat için taburede bile izleriz...Zahmet olmaz ise... Teşekkürlerimizle,
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Müjdat için taburede bile izleriz...Zahmet olmaz ise... Teşekkürlerimizle,
V Vladinka Kamp I Mesajlar 134 Tepkime Puanı 2 20 Şub 2012 #72 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Sayın Hüseyin(Rüzgar) Ağabey, Oyunla ilgili izlenimlerinizi merakla bekliyorum.Saygılar.Ergun
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Sayın Hüseyin(Rüzgar) Ağabey, Oyunla ilgili izlenimlerinizi merakla bekliyorum.Saygılar.Ergun
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 20 Şub 2012 #73 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri merhaba pazar günü türkan saylandan , Müjdat gezen oyunu için biletleri aldık - Hüseyin bey -Selma hn (2 ) - Gökhan bey - Aysun hn (2) - Levent bey (1) - Biz (2) şeklinde . son dakika gelmek niyetinde olan arkadaşlar , telefon edip sandalye kontajanından yer varsa durumu değerlendirebilirler
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri merhaba pazar günü türkan saylandan , Müjdat gezen oyunu için biletleri aldık - Hüseyin bey -Selma hn (2 ) - Gökhan bey - Aysun hn (2) - Levent bey (1) - Biz (2) şeklinde . son dakika gelmek niyetinde olan arkadaşlar , telefon edip sandalye kontajanından yer varsa durumu değerlendirebilirler
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 20 Şub 2012 #74 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri dağ çiçeği' Alıntı: merhaba pazar günü türkan saylandan , Müjdat gezen oyunu için biletleri aldık - Hüseyin bey -Selma hn (2 ) - Gökhan bey - Aysun hn (2) - Levent bey (1) - Biz (2) şeklinde . son dakika gelmek niyetinde olan arkadaşlar , telefon edip sandalye kontajanından yer varsa durumu değerlendirebilirler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Nermin hanım
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri dağ çiçeği' Alıntı: merhaba pazar günü türkan saylandan , Müjdat gezen oyunu için biletleri aldık - Hüseyin bey -Selma hn (2 ) - Gökhan bey - Aysun hn (2) - Levent bey (1) - Biz (2) şeklinde . son dakika gelmek niyetinde olan arkadaşlar , telefon edip sandalye kontajanından yer varsa durumu değerlendirebilirler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Nermin hanım
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 20 Şub 2012 #75 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Teşekkür ederiz.
RÜZGAR Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 673 Tepkime Puanı 62 Yer İstanbul 21 Şub 2012 #76 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri "Vladinka" ; Bu saatden sonra tiyatro eleştirmeni de oluruz eğer arzu ediliyorsa.. * * * Kültür Ateşe'mize her şey için çok çok teşekkür ediyoruz.. Görüşmek umuduyla..
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri "Vladinka" ; Bu saatden sonra tiyatro eleştirmeni de oluruz eğer arzu ediliyorsa.. * * * Kültür Ateşe'mize her şey için çok çok teşekkür ediyoruz.. Görüşmek umuduyla..
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 28 Şub 2012 #77 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri 24 Şubat tarihinde gerçekleşen Müjdat Gezen gösterisinin fotoğrafları. Katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri 24 Şubat tarihinde gerçekleşen Müjdat Gezen gösterisinin fotoğrafları. Katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 28 Şub 2012 #78 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Yine her zamanki gibi tiyatro sonrası uzunca bir muhabbet ettik. Yine en son çıkıp dükkanı biz kapattık.
Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Yine her zamanki gibi tiyatro sonrası uzunca bir muhabbet ettik. Yine en son çıkıp dükkanı biz kapattık.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 28 Şub 2012 #79 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri resimler için teşekkürler
A arı Ziyaretçi 29 Şub 2012 #80 Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Ne mutlu katılanlara, darısı da bize olsun birdahakine...