Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
emre_ozk' Alıntı:
Ben karavan için değilde yayladaki evimi aydınlatmak için 10w bir panel almak istiyorum aydınlatmayı ledler ile yapacağım
http://www.sahibinden.com/10_watt_solarr_gunes_pili_gunesten_aku_sarj-32WQQaXQQ15661287WQQpXQQdisplayitem?keyword=şarj
panel 80 tl bunun için birde şarj devresi 25tl
Bir sorum olacak
Araştırmalarım sonu bir akünün kapasitesi ne kadar ise onun %10 ile şarj etmek akünün ömrünü biraz daha uzatırmış
mesela 60 amper bir aküyü 6 amperle şarj edersek daha uzun ömürlü olurmuş bu ne kadar doğrudur?
Öncelikle bu konuda çok yetkili bir kişi değilim belirteyim. Ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
Genelde pillerin önerilen şarj akımı kapasitelerinin %10 udur. Gelişen teknoloji ve bazı pillerde uygulanan farklı kalite standartları ile bu oran artırılabilmekte, piller çabuk şarj olabilir ve yüksek akımla boşalabilir hale getirilmektedir.
Akülerde bir starter tip bir de stasyoner tip olduğunu hatırlayacak olursak, starter tip aküler daha çok akımla daha çabuk şarj olup daha çok akım vererek daha çabuk boşalabilirler. Fakat stasyoner tip aküler yüksek akımla şarj olup yüksek akımla boşalmaya uygun değildir.
Hakan Abi'nin verdiği örnek de irdelendiğinde haksız olmadığını söyleyebiliriz. Fakat arabalarda şöyle bir fark var. Arabalardaki aküler 7/24 esasına göre çalışmıyor, yani günün 4 saati şarj / deşarj olarak aktif haldeyken geri kalan 20 saat aktif değiller. Oysaki sabit bir noktada 7 gün - 24 saat sürekli şarj / deşarj gören bir akü şüphesiz daha çok yıpranır. Ya da şöyle diyelim, iki örnek birbiriyle kıyaslanması için iyi örnekler değildir.
Her üretici akünün üzerine ideal şarj akımını belirtir. Genelde burada iki değer verilir, ya da grafik olarak belirtilir.
Bir de şarj olayının "akıllı" boyutu var ki, tamamen şarj ünitesiyle akü arasındaki koordinasyona dayanıyor.
Örneğin neredeyse boş bir aküyü ilk önce yüksek akımla şarj eder, daha sonra nominal kapasiteye yaklaştıkça şarj akımını düşürür. Eğer aküde fazlasıyla ısınma olursa şarjı keser ya da düşürür. Aküyü doldurduğundaysa çok düşük bir akımla (sanıyorum geri besleme akımı deniyordu) aküyü şarjda tutar. Bu teknoloji akünün ömrünü en uzun koruyan teknoloji olduğunu tahmin ediyorum.
Araçlarımızda da buna benzer bir teknoloji olsa gerek. 60 A'lik bir aküyü 90 A'lik bir şarj dinamosunun sürekli tam güçle şarj ettiğini sanmam.