Yerli ve yabancı karavan incelemelerim sonucunda birçoğunda aspiratör yok evde bukadar koku ve buğar oluyorken bu karavanlarda nasıl çözüm buluyorsunuz kullananlardan bilgi alabilirmiyim
Piyasadaki ev tipi ankastre aspiratör alıp hurdacıdan buldugum paps denen 24 volt motoru ve lambalarını ledler ile degiştirdim,folyo boru ile de tavandan çıkış başlıgına bagladım, sonuç gayet iyi oldu ben bu şekilde sorunu hallettim.
@bartek 'in de prensipte dediği üzere, sorunu ya oluşmadan ya da fazladan çabayla, oluştuktan sonra çözme durumundasınız. Karavancılığa "evini sırtında taşıma" açısından bakmıyorsanız, birincisi akla daha yakın olmalı ? Üstelik "kaçınma" dışında değişik pişirme tekniği ve yeterli pasif çözüm olanakları da var.
Aspiratöre karavan kültürünün oturduğu çoğu ülkede, teoride beklediğiniz sayıda rastlayamamanızın sebebi kısaca bu...
Not
Peki "Neden ev araca yüklenmek istenir ve de isteniletilir ?" in cevabı ise ayrı başlık konusu.
Piyasadaki ev tipi ankastre aspiratör alıp hurdacıdan buldugum paps denen 24 volt motoru ve lambalarını ledler ile degiştirdim,folyo boru ile de tavandan çıkış başlıgına bagladım, sonuç gayet iyi oldu ben bu şekilde sorunu hallettim.