KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba;
ben de yeni karavan kullanıcısıyım.
forumda bu işin üstatları var. onlar muhakkak yorumlarıyla destek vereceklerdir.
konu dışı: fotoğrafın birinde gyrocopter var galiba (kullanıcı adından da anlaşılıyor zaten)
sakıncası yoksa biraz bilgi verebilir misin? bence en mantıklı hava araçlarından birisi bu..hatta en mantıklısı gibi geliyor bana..ya da forumda paylaşımın varsa oraya da link verebilirsin. kendi imalatın mı? yer neresi gelip bakmak istesek çok mu ileri gitmiş oluruz? burayı meşgul etmemek için özelden de yazabilirsin...
şimdiden teşekkürler..
Kolay gelsin ,estetik ve dengeli görünüyor ,tabana döşediginiz ahşapları parçalı degilde marin 18mm. kontrası gibi dahamı saglıklı olurdu bu şekilde yalıtım sorunu ve aralara su çamur vs. toplayabilir gibi.
Finaldeki agırlıgı için tahmininiz ne kadar olur.
Kolay gelsin ,estetik ve dengeli görünüyor ,tabana döşediginiz ahşapları parçalı degilde marin 18mm. kontrası gibi dahamı saglıklı olurdu bu şekilde yalıtım sorunu ve aralara su çamur vs. toplayabilir gibi.
Finaldeki agırlıgı için tahmininiz ne kadar olur.
Bu ahsap taban lambirisi birbirine gecmeli birde altı komple zıftledik,daha ekonomik oldu ustunude islemeye gerek kalmadı su kontrası koysak ustune laminat dosememiz gerekirdi bu en ekonomik cozum oldu
imalatınız hızlı gidiyor galiba elinize sağlık
şasenin üzerine dışardan aliminyum kapatmışssınız
içerdeki lambri ile aliminyum arasında izalasyon varmı?