Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS
Abdullah bey aracını 2 sene önce alıpta hala karavan skalasında 4/1 seviyesinin üzerine çıkmamış bir olarak söyleyeyim en alt seviyede bile yaşanıldığında çok keyif alındığını söyleyeyim,siz sizin aracınızda takla atarak gezersiniz inanın.
Sağolun Bülent bey, Sağolun Bekir bey.
Haklısınız belki biraz sabırsızlanıyorum. Başlayıp da bitmeyen bir iş varmı.
Yeter ki bitirmeye karar verelim. Zamanı gelince hepsi olur inşallah.
Benim kisi biraz da cocuklukdan herhalde, sabırsızlanıyorum. Yeni oyuncağına kavuşacak küçük bir cocuk gibi.
Degerli Abdullah bey Camperinizin su ana kadar olan yapim asamalarini gordum, MaasAllah cok hizli gidiyor calismalar.
En kisa surede bitirip arzu ettiginiz guzel gunleri yasamanizi temenni ederim.. Zeki Toraman
toraman25' Alıntı:
Degerli Aptullah bey Camperinizin su ana kadar olan yapim asamalarini gordum, MaasAllah cok hizli gidiyor calismalar.
En kisa surede bitirip arzu ettiginiz guzel gunleri yasamanizi temenni ederim.. Zeki Toraman
Sağolun arkadaşlar. Yaşımız ne olursa olsun hepimiz birer cocuğuz aslında.
Doğru söylüyorsunuz önemli olan doğayla iç içe olabilmek. Bunun içinde bir an önce yollara düşmek gerek gerisi nasıl olsa olur.....
Abdullah bey kolay gelsin .Takip ederken benim ve arkadaşlarında içi kabarıyor.İnce bir işçilik ile güzel bir iş çıkaracaksınız.Kolay gelsin.Başarılar. SEVGİ ve SAYGILAR.