Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)
Sayın Yaşar Onaran,Levent,Cavid,Sami,Kenan Akca,Rifat,Cüneyt,Ercan,Yusuf,Atilla,Cengiz,Ramazan,Haşmet,İsmail,Mehmet,İlhan,Sami Ünlü ve Mustafa bey karavanımız hakkındaki güzel sözleriniz, dilekleriniz ve yapıcı eleştirileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar. Daha iyisi sizlerin yada olmayanların olsun inşallah.
Daha işimiz bitmedi proje ve tüv muayenesi aşamaları kaldı düşündükçe geriliyorum ama inşallah o aşamalarıda problem yaşamadan geçeriz. Şu son iki günde gaz teli, debriyaj telii değişti,geri vites lambası müşiri arızalı ama yenisini bulamadım malesef. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa eğer çok sevinirim. Bu arada Ankara ivedik organize sanayinde wosvagen servisi(wossa) bulunan karavancı dostumuz Hikmet bey çok yardımcı oldu, işini gücünü bırakıp bizim araçla özveri ile uğraştı kendisine buradan çok teşekkür ederim. Bir kere daha anladım ki biz büyük bir aileyiz ve hepimiz birbirimize elden gelen yardımı seve seve yapıyoruz.
Perde konusunda çok haklısınız aynı şeyi bende gördüm ve düşündüm. Zaten tül perdeler ışığı kesmek ve gece karavanda uyumak açısından gerekli konforu sağlamıyor şu anda.
Stor yada başka bir montaj şekli ile görüntü ve ışık sızdırmazlığını sağlayabilecek bir çözüm üreteceğiz sizlerinde katkılarını eleştirilerini beklerim.
Ocak kullanımında perdelerin tutuşması ve yangına sebebiyet verebilme ihtimali açısından ise çok haklısınız. Atilla beyinde bahsettiği gibi alevi ve ısıyı iletmeyecek alimünyum yada başka bir materyalden ocak faaliyette iken kullanılabilecek bir separatör ( ayırıcı) gerekecek.
Dostça sevgi ile kalınız.