Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)
Bu gün sabah işe, banyodan başladım, duş teknesinin çevresini komple mastikleyip zemin su izolasyonunu bitirdim, sırada wc montajı var...
Aracın arka kısmına geçmeden önce temiz su depo çıkışlarının montajını yapıp , 17 litre/dak hidraforu temiz su deposunun üstündeki boşluğa gerleştirdim, hidrafora içeriden ve dışarıdan müdehale edebilme imkan dahilinde...
Sonra aracın arka bagaj kapak kısmını toparladım, mutfak tezgah arkası açıktı, burayı kontra ile kapattım, kapatmayı biraz içeri doğru yaptım, bu girintiyi katlanır masa ve şezlonglerın saklanmasında kullanacağım, bağlantı ataçmanları sonra yapılacak..Karavanın bagajı banyo arka duvarında, ben kişisel kullanım olarak, tavana kadar bu ince uzun bagajın üstten 2/3 ünü zodiaç için rezerv ediyorum, zodiaç'ın konulduğu kısma kapak yapmayacağım, zodiaç'ı bindirip indirmek zor oluyor, enine iki adet gergi montajlayıp, zodiaç çantasını gergiler ile bagaja tutturacağım..Mangal vs gibi şeyler için bagajın alt kısmında kapaklı bir hırdavat bagajı oluşturdum..
Bagaj kısmında çalışırken, aracın arkasında bolca güneşi yiyip, ter içinde kaldım, sonra biraz serinlemek için tekrar içeri geçip, klimayı çalıştırıp, tavan dolaplarının bazılarının içine ara bölme raflarını montajladım, en pis işlerden biri bu işte...
Gün sonunda karavanın içi tekrar temizlendi, artık gereksiz olan kontra parçaları depoya taşındı, yarından itibaren, genel ağırlık, wc tesisatı, sıcak-soğuk su tesisatı, gaz tesisatı ve elektrik tesisatı işleri başlayacak...