vanosfer
Kamp I
<div class="bbWrapper">Merhabalar. <br />
<br />
Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler başlıklı konuda paylaşımlarda hali hazırda devam ediyorum. <br />
<br />
Gürcistan özelinde daha fazla forumdaşa ulaşmak amacıyla bu şekilde konu açmayı uygun gördüm.<br />
<br />
Genel manada <a href="https://www.gezenbilir.com/forum/uye/186308/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="186308" data-username="@vanosfer">@vanosfer</a>'den, yani bizden, Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler konu başlığında bahsettim. Merak duyarsanız o konuyu da okumanızı tavsiye ederim.<br />
<br />
Gelelim Gürcistan'a. <br />
Bir yılı aşkın süredir karavanda tam zamanlı yaşıyoruz ve bu yaşama başladığımızdan bu yana görmek istediğimiz yerler içinde Gürcistan da vardı. Ha gittik ha gideceğiz derken henüz buralara vardık. 7 Eylül'den bu yana Gürcistan'dayız. <br />
Sınıra varış, sınırı geçiş, yakıt fiyatları, şehirler, para değiş tokuşu, park yerleri, alışveriş gibi bir çok şeye detay bilgi verecek şekilde paylaşımlar yapacağım. <br />
Sosyal medya olan Instagram'da biraz daha aktif paylaşımlar mevcut. Yine video çekiyorum ve becerebilirsem YouTube hesabımızda da bugün yarın yayınlamaya başlayacağım.<br />
<br />
Şimdilik kısa kesiyorum. <br />
Devamında görüşmek üzere.</div>