Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik
kamp ya da karavan tecrübem yok ama iş gereği çok yolculuk ederim, yolda kendimi kötü hissedersem çeker sağa kestiririm biraz, uykusuz ya da alkollü kesinlikle araç kulanmam. hal böyle olunca benim de kendime göre güvenlik önlemlerim var, müsadenizle bahsetmek istiyorum belki yararlananlar olur,
arabamın fabrika çıkışı orjinal olmazsa olmaz ekipmanı, değerli büyüğümüz haydar abimiz koltuğun altında vazifeye hazır bekliyor her daim
torpido gözünde biber spreyi var ama iki yıldır kapağını bile açmadım, hiç lazım olmadı, inşallah da olmaz
klasik oto alarmı var arabada, böyle durumlarda kontaktan basarım düğmeye arabayı alarmdan kilitlerim.
illüzyon gösterimde kullandığım telsizler var, bir numarası yok bildiğiniz eski polis telsizi, onların birini ön camın üstüne direksiyonun önüne koyarım
bakan arabayı sivil polis arabası ya da radar ekibi falan sansın diye
her halde işe yarıyor ki yıllardır arabanın yanına trafik polisi dışında yanaşan olmadı daha önceki bir yazımda da söylediğim gibi
bir işe yarar mı bilmiyorum ama yine illüzyon gösterimde kullandığım eski model bir toplu tabanca var, ( kurşun yakalama numarasında kullanıyorum, yanlış anlamayın havam olsun diye söylüyorum )
tabanca antika olduğu için beni hortlak sanıp korkarlar belki bilmiyorum
bunların dışında özel bir şey yapmıyorum, ama camperime kavuşunca bu önlemlere ek olarak nasıl önlemler alırım şimdiden söylemek güç, karavan tecrübem olmadığı için nelerle karşılaşabilirim bilemiyorum, yaşayarak öğreneceğiz her halde