Karavanlı Seyahat Niyetim Var Ama Hiç Tecrübem Yok.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan necdetdurak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,189

necdetdurak

Yeni Üye
Merhaba gezginler,
2014 yazında tatil tarzını değiştirmek ve yeni bir tecrübe için karavanlı seyahat etmeyi planlıyorum. Niyetim Ankara'dan çıkıp Balıkesir'de denize ulaşmak ve kıyıdan güneye doğru gezmek. Bu gezi için 10 gün ayıracağım. Nerede ne kadar kalırım şu an öngöremediğim için bu süre içinde nereye kadar gidersem oradan Ankar'ya döneceğim. Hiç karavan tecrübem olmadığı için 10 gün yeter diye düşünüyorum. Belki karavan sevdalıları bu süreyi çok az bulacaklar ama benim ilk tecrübem olacağı için bu süreyle başlamayı planlıyorum. Biz ailecek tatillerde bir yerde uzun süre kalmak yerine gezmeyi tercih ettiğimizden bir kamp alanında sabit kalmak istemiyoruz. Konaklayacağımız bölgelerde de karavanı bırakıp arabayla rahatça gezebilmek için çekme karavan düşünüyorum.

Hayatımda ilk defa böyle bir tatile çıkacağım. Kiralama şirketleri, konaklama yerleri ve diğer dikkat etmem gereken hususlar konusunda bilgi ve tecrübeye ihtiyacım var. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu tecrübeyi yaşamak ve sevmek, sonra da devam etmek dileğiyle... :smiley:

Etiketler
Ynt: Karavanlı Seyahat Niyetim Var Ama Hiç Tecrübem Yok.

Para dert değil, zaten 10 gün, iyi bir motokaravan olsun derseniz "casavan" firmasını değerlendirebilirsiniz... Para önemli ve karavanın şekli şemali önemli değil diyorsanız Ankara "Güney Karavan" Ender Ağabey kendi yaptığı karavanlar kiralıyor...

Keyifli geziler dilerim...

Teşekkür ederim. Park yerlerinin listesini bulabileceğim bir site var mı?

casavan sitesinde oldukça güncel bir liste var. ukkf sitesinde de iyi bir liste bulabilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.