Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,038
Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)

dede bende geliyorum yiğenlerimle beraber ancak gidilecek yer hakkında bilgi varmı otobandan mı yakın olur yoksa eski yoldanmı bir bilgi varmı

Etiketler

metroparkın orda buluşuyoruz .hareket saati 8.45 .otobandan gideriz vinci taktırdınmı

otobandan yakın olur çamlıyayladn cıkarız eskı yola ordan devam ederiz

Rehber Ve Liderimiz Atilla Abidir Gezi fikrini Ben Ortaya Attım Ama Ne Yalan Söliyim Anne Ve Babamın Baskıları Biraz Yalandı ) Bu haftayı Boş Geçmemek İçindi Herşey Açıkçası Atilla Abi Gelmeseydi Gitmeyide Düşünmüyordum Atilla Abi İyiki Varsın

atilla abi yok taktıramadık cumartesi olduğu için kımse yanaşmadı takmaya kısmet birdahakine

hamdi abi.... sensiz zevki olmaz bu gezinin.. atilla bey buyuk ihtimal yarın beraberiz..yanlız geliyorum.. fazlalıkları alabilirim fatih tsk ederim ...

oley be. valla çok sevindim hamdicim sen ekibin neşesisin ya çok renkli olacak yine inş.

m atilla kupeli' Alıntı:
oley be. valla çok sevindim hamdicim sen ekibin neşesisin ya çok renkli olacak yine inş.

evet bu güzel bir haber bu arada el telsizleri 5.kanalda olsun gelince kolay haberleşiriz

vay uçkagıtçı seni sen yarın gorursun. bizde cocugu uzmeyelım diye kendimizi paralıyoz burda

bu arada benim telsizim yok. ama sesim çok kuvvetli bagırdımmı duyarsınız

Evet bencede kemalhan cezayı hak etti yarın konseyde gerekeni yapalım..)) kemal hazırlıklı gel bu gezi senin için emmioglu..) tatlılar senden..08.45 de gorusmek uzere hoscakalın..

Atillacım yarın fazla telsizi sana simdiden zimmetledim..)