KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Karboğazı Gezisine Gelirim Diyenler (30 Ocak 2011)
amigo' Alıntı:
Evet bencede kemalhan cezayı hak etti yarın konseyde gerekeni yapalım..)) kemal hazırlıklı gel bu gezi senin için emmioglu..) tatlılar senden..08.45 de gorusmek uzere hoscakalın..
amigo' Alıntı:
Evet bencede kemalhan cezayı hak etti yarın konseyde gerekeni yapalım..)) kemal hazırlıklı gel bu gezi senin için emmioglu..) tatlılar senden..08.45 de gorusmek uzere hoscakalın..
Vallahi bora oraya yazın gidelim kalyonda yuzmek lazım ..kamp yaptırmıyorlar ama şelalenin orada kamp yaparız.. nefis bir yer gecen yıl gitmiştim yegenlerimle..
bora1071' Alıntı:
bugün adanadaydım öğleden sonra tozlukta baktık euroshoesdan ama kalmamış adanaya girişte kerimin eski vitarayı gördük sonra ibrahim'e vinci sattık ;D atilla abinin işyerine giderken kerimin yeni beyaz grand cherokkeyide cami civarında gördük ;D aman duymasın sonra niye aramadın diye kızabilir yarın görüşmez üzere 8)
evet hakan bey biraz bekledim uğraştım ama sonunda istediğim rakama gitti şükür ki ;D vinçle tamponuda bugün foremost ibrahim aldı. ondada zarar yok. şimdi beklemedeyim. yalnız şunu gördüm 15 gündür enduro motor yada 4x4 kimi aradıysam bayağı fiyat düşüyorlar demekki son dönem zamları hayat şartları vs. artık bakalım vitara ve jimny leri yarın test edip onaylayacakmıyız ne ;D öyle gezdim ki zorbeyle doğu torosları bitti. sırada yeni alacağım araç ne olursa onunla erdemli silifke alanyaya doğru keşifler var ufukta kısmetse
Arkadaslar yarın oraya baska bir grupda geliyormus ..yarın orası cok neseli olacak ..ortalık mangal dumanından gecilmeyecek..bir tereddutum var kosk gibi odunumuz bol olacakmı?
bora1071' Alıntı:
bugün adanadaydım öğleden sonra tozlukta baktık euroshoesdan ama kalmamış adanaya girişte kerimin eski vitarayı gördük sonra ibrahim'e vinci sattık ;D atilla abinin işyerine giderken kerimin yeni beyaz grand cherokkeyide cami civarında gördük ;D aman duymasın sonra niye aramadın diye kızabilir yarın görüşmez üzere 8)
amigo' Alıntı:
Arkadaslar yarın oraya baska bir grupda geliyormus ..yarın orası cok neseli olacak ..ortalık mangal dumanından gecilmeyecek..bir tereddutum var kosk gibi odunumuz bol olacakmı?
waayy bu bolgedeki herkesin hedef yeri sanırım bende 3 yıldır gidicem guyaaa ;D ;D Hamdi abi bu konuda yarın goruselim belki bir organizasyon yapılır... :