KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hafta sonumuzun bir gününü de oğlumla birlikte farklı bir şeyler yaparak geçirmek amacıyla çıktık evden. Kafamdaki düşünce yürüyüş, kızakla kayma acıkacak oğlumu doyurmaktı Sağlam giyinmemize ve hazırlıklı olmamıza rağmen o çok üşüdü. Belki hareket etmediği sadece beni izlediği içindi çok üşüme nedeni. Yaş odun yanmıyor bilmeme rağmen denedim ve gerçekten de odunlar yanmadı Konserve balığın yağı ateşe gaz veriyor ama yaş odunları yakmak için yeterli olmuyor... Üşüyünce en güzel manzara bile önemini yitiriyor ve verdikleri için Allaha şükrederek etkinliğimizi tamamlıyoruz.
Ateşi yerden yükseltmek gerekiyordur belkide. Bir video gönderiyorum fikir sahibi olabilmemiz için. benimde sizinki gibi bir tecrubem olmuştu. iyi kamplar dilerim.
Ateşi yerden yükseltmek gerekiyordur belkide. Bir video gönderiyorum fikir sahibi olabilmemiz için. benimde sizinki gibi bir tecrubem olmuştu. iyi kamplar dilerim.
çok teşekkürler katkı için. Ben de takip ediyordum bu adamı... Joe Rabinet, Bushcraft Bear, Survival Lily, TA Outdoors, Far North Bushcraft, Donvongun, mcqbushcraft gibi..
Islak odun ateşin yanında kurumadan yanmaz. Büyük kütüklerin içi belki kurudur ama ince dallar tamamen nemlidir. Videodaki çıtır çıtır yanan malzemenin, çekim için evden getirilmiş olması kuvvetle muhtemel.
Islak odun ateşin yanında kurumadan yanmaz. Büyük kütüklerin içi belki kurudur ama ince dallar tamamen nemlidir. Videodaki çıtır çıtır yanan malzemenin, çekim için evden getirilmiş olması kuvvetle muhtemel.
Verdiğiniz değerli bilgi için çok teşekkürler. Çıtır Çıtır yanan huş kabuğunu önceden bulmuştuk, bir de konserve balığın yağı ateşe döküldükçe ateş harlanıyor..