Karia Yolu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgur42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,216

ozgur42

Ana Kamp
Tam tarih belli olmamakla birlikte temmuz ayı sonu gibi çıkış niyetindeyiz . çadır konaklamalı ve araçsız olacak. Etaplarda daha önce uğradığımız yerler olmuştu ancak tamamını ve tek seferde gitmedik.

Bilgileri internetten edindik , biraz da keşife açık olacak. Spoiler vermemek kaydı ile Deneyim paylaşmak isteyen yazarsa sevinirim özellikle 2018 güncel duruma dair hayat kurtarıcı bilgiler olabilir.

Hedef bitirmek ama gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz diyelim. Katılmak isteyen olursa da belirtebilir.

Merhaba.Ben marmariste yaşıyorum. Bir iki küçük deneyim dışında tecrubesizim. Etkinliginize katılmak isterim.

katilmak isterim kac ksi gidilecek daha detaylı bilgi verebilirseniz? kac gun kalinacak?

Arkadaşlar biz dediğim 3 kişiyiz 1k 2e . Kaç gün gidileceği konusu kesin değil , gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışacağız , belki 1 hafta belki 1 ay . Vakti olmayan vakti olduğu kadar katılabilir. Dediğim gibi etaplardan bazı yerlere daha önce gitmiştik ama keşfetmeye de açık çok yer var.
Tarih ve diğer bilgiler kesinleştiğinde buradan 1 hafta öncesinden sizi bilgilendiririm , gelmek isteyenle de irtibata geçeriz.

Belirttiğiniz tarihler bana uyar. Detaylar için haberleşelim. Görüşmek üzere..