Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karoff46 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,525
Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

çok organize gidiyorsunuz, maşallah diyelim.. K.Maraş ı en güzel şekilde temsil edeceksiniz allah kolaylık versin.. Bizde elimizden ne geliyorsa yapacağız inşallah..

Etiketler

jeep' Alıntı:
çok organize gidiyorsunuz, maşallah diyelim.. K.Maraş ı en güzel şekilde temsil edeceksiniz allah kolaylık versin.. Bizde elimizden ne geliyorsa yapacağız inşallah..
abi sizi cumadan bekliyoruz....inşallah bu arada göktuğ başkanım s.1 klasman -s.2 klasman -haricinde bayanlar klasmanıda ayarladık umarım güzel olur.....selamlar....

kaysan' Alıntı:
abi sizi cumadan bekliyoruz....inşallah bu arada göktuğ başkanım s.1 klasman -s.2 klasman -haricinde bayanlar klasmanıda ayarladık umarım güzel olur.....selamlar....

valla ben hanıma bir kere verdim benim cj yi. 5 saat uğraştık kurtaramadık. sonunda iş makinası çağırmıştık )

jeep' Alıntı:
valla ben hanıma bir kere verdim benim cj yi. 5 saat uğraştık kurtaramadık. sonunda iş makinası çağırmıştık

başkan bayanlar klasmanına 1 adet terios ekle benim hanımı razı edebilirsem ailecek gelecez :-* :-*

Bu arada gazoff.com un ana sayfasında etkinlik detaylarının hepsini yayınladım.. Soru çok gelmeye başlarsa yönlecek yer belli oldu ;D

murat067' Alıntı:
başkan bayanlar klasmanına 1 adet terios ekle benim hanımı razı edebilirsem ailecek gelecez :-* :-*
inşallah başımla beraber muratım ...

jeep' Alıntı:
Bu arada gazoff.com un ana sayfasında etkinlik detaylarının hepsini yayınladım.. Soru çok gelmeye başlarsa yönlecek yer belli oldu ;D
abi ben bulamadım
gazoff un sayfasında

jeep' Alıntı:
valla ben hanıma bir kere verdim benim cj yi. 5 saat uğraştık kurtaramadık. sonunda iş makinası çağırmıştık
abi iş makınası parkurda hazır bekliyor onu dert etme yengemin canı sağolsun abi

Usta hayırlı olsun karayollarından yapım işi almışsın bu otoyol maraşı nereye bağlayacak ! ;D ;D ;D

abi kolay gelsin.allah yardımcınız olsun...bize düşen bir görev olursa söleyin lütfen

DEMİRAL' Alıntı:
Usta hayırlı olsun karayollarından yapım işi almışsın bu otoyol maraşı nereye bağlayacak ! ;D ;D ;D
öncelikle sivasa hüseyin abim....