Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerkul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,968
Ynt: KARS, ERZİNCAN, TUNCELİ, BİNGÖL, ERZURUM

ilker bey karakartalı bizde arıyoruz ama bir türlü inönü tarafına uğramıyor yıllardır

Etiketler

o ne muhteşem görüntü hocam öyle ya işte budur...neden bu kadar çok sevdiğimizi şimdi daha iyi anlasınlar bazıları.kartal ÖZGÜRLÜK sembolüdür ve işte en güzel an bence.başka görüntüleri de varsa yayınlarsanız çok memnun olurum saygılarımla

İlker bey fotoğraflar çok güzel coğrafya güzel ama fotoğraflar hakkında bilgi olmaması eksiklik. Sadece güzelliğine hayran olup bilgi edinemiyoruz. Fotoların yanına küçük notlar ilave ederseniz emeğiniz daha çok değerlendirilmiş olacaktır.
Elinize sağlık

Ynt: Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

Mehmet_Can' Alıntı:
vaybe eğinim ne güzel çıkmış fotoğraflarda...

Güzel çıkmamış Mehmet Can, zaten güzel olanın güzelliğini ortaya çıkarmış İlker Bey

Ellerinize sağlık fotoğraflar mükemmel, çok özledim oraları çok...

Tekrar tekrar bakıyorum

Mete Bey;

Müsait olduğum en kısa zamanda düzenlemeye çalışacağım. Uyarınız için teşekkür ederim.

Fotoğraf için müthiş yerler ve tabiki işi bilen bir ustanın persfektifinden ustaca kareler çok güzel teşekkürler emeğinize sağlık.

Hani beni almadan gittiniz derler.. Alacağın olsun ilker abi.... ;D

Mükemmel bir ortam sergilemişsiniz bize...Görseller çok güzel sergi yapılacak fotoğraflar var....

Emeğinize sağlık...

hasanfb' Alıntı:
Hani beni almadan gittiniz derler.. Alacağın olsun ilker abi.... ;D

Mükemmel bir ortam sergilemişsiniz bize...Görseller çok güzel sergi yapılacak fotoğraflar var....

Emeğinize sağlık...

Geçen seneden bu gezi..
Ben senin memleketine gitmedim hiç biliyor musun?

İlker bey bende bu coğrafyanın insanı olarak hakkaten mükemmel kareler emeğinize sağlık