Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerkul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,968
Ynt: Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

ilker bey çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz elinize sağlık.
memleketim erzincandan ve kemaliye bölgesinden çekmiş olduğunuz fotoğraflar da çok hoş olmuş.
kışın ayrıbir güzelliği var,yazın ayrı.inşallah yazında sizleri bekliyoruz buralara.
sanırım geldiğinizde kamu lojmanlarında kalmışsınız.
bende erzincanda esnafım,geldiğinizde tanışmak isterim.
deniz market ordu caddesinde.

Etiketler

sevgili hemşehrim sevtap hanım vermiş olduğunuz değerli bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum

Fotoğraflar için çok çok teşekkürler.
Tunceli'de iki yıl kadar yaşadım, gerçekten muhteşem bir coğrafya. İnsanları da muhteşemdir, tanımak gerekir, cana yakın ve konukseverdirler. Sizin hoşunuza gidecek diye kendilerini farklı göstermeye çalışmazlar, oldukları gibidirler. (Bence doğrusuda budur.) Selamlar.

TEK KELİME İLE MÜKEMMEL BAŞKA NE DENİLEBİLİR Kİ ....

Her sene -sanırım- haziran ayında yapılan Eğin Festivaline topluca gitmek hayalimi tekrar gündeme getireyim

Belli mi olur, belki bu sene başarırız ;D

SDC' Alıntı:
Her sene -sanırım- haziran ayında yapılan Eğin Festivaline topluca gitmek hayalimi tekrar gündeme getireyim

Bu harika coğrafyaya gitmeye varım.Antalya'dan başka gelmek isteyende olacaktır.
selamlar...

Ynt: KARS, ERZİNCAN, TUNCELİ, BİNGÖL, ERZURUM

Merhaba,ben Antalya'da yaşayan,açıklamalarınızla insanları kınadığınız topraklardanım.Tunceli'ye has farklı,üzücü tecrübeleriniz olmuş olabilir.Ancak bir bölgenin insanlarını birileri yüzünden bişeylere maruz bırakmak pekde doğru olmasa gerek.Ne demiş atalarımız ''beş parmağın beşide bir olmaz''.
Gerçek oralı insanlarla karşılaşşanız nekadar temiz,masum ve misafirperver olduklarını anlardınız.
Saygı ve sevgilerimle...

seco7' Alıntı:
Bu harika coğrafyaya gitmeye varım.Antalya'dan başka gelmek isteyende olacaktır.
selamlar...

Antalyalı olup İzmir'de oturan, bu geziye katılmak isteyen bir kişi daha var. Şimdiden iki kişi olduk, bu iş olur diye düşünüyorum. Selamlar.

ilkerkul' Alıntı:
Hepinize teşekkür ederim.
Beğenmenize sevindim.
Keşke daha sık gidebilsek oralara...
İlker bey,müthiş fotoğraflar gerçekten.Elinize emeğinize sağlık.Bende fotoğraf meraklısıyım ve kullandığınız tele objektifin marka,model-ebadını öğrenmek istiyorum mümkünse.
Teşekkürler...

Merhaba..
Çok teşekkürler ilginize. Ancak sorunuz biraz zor olmuş..
Elimdeki ekipman listesi biraz kabarık. Kuş fotoğrafları çektiğim için tele ağırlıklı lensler kullanıyorum. Canon 50D ve 7D body, sırasıyla 500mm, 400mm, 70-200 f:2,8, 100mm f:2,8 makro, 17-85 f:4-5,6 lensler şu anda kullandıklarım.
Selamlar.

SDC' Alıntı:

Sevtap Abla ben hep söylüyorum : ) ben her türlü konuda yardımcı olurum : )))

Ellerinize sağlık, çok güzel görüntüler ve muhteşem manzaralar...Büyük bir keyf aldım her karesinden...

Müthiş resimler elinize sağlık. Şimdi orada kaldığım 3 ay boyunca neden oraya gitmediğim için kendime kızıyorum