Bugün sömestr sayesinde memlekete geldim. Fırsattan istifade küçük çaplı bi Kartepe gezisi yaptık. Bu sayede bu yılki ilk karıda görmüş oldum, şu zamanlarda imkanı olanların gelmesini tavsiye ediyorum. Sizinle birkaç fotoğrafı paylaşmak istedim...
Günübirlik gitmek için ideal, sabah erken saatlerde gelip köy kahvaltısı ardından, zirve turu ve dağın çevresi gezilebilir. Şu sıralar hertürlü spor için uygun ben yarın için snowboardı ayırttım bile.Diğer fotoğraflarıda paylaşıyorum. Off-Roadcılar için doğaya zarar vermeden eğlenilebilecek, adrenalini hat safhada olan yerler var fazlasıyla benim şuan kullandığım araç o koşullara uygun olmadığı için fotoğraflayamadım ama gelmek isteyen olursa sömestr sonlanmadan önce rehber olarak gösterebilirim diğer fotoğraflarıda paylaşıyorum.
Dağdan inerken yol kenarında bi sucuk evinde oturup manzaraya karşı çay içtik. Sucuk evinin sahibi Hasan bey işi icabıyla değil doğayı sevdiği için doğayla birlikte olan birisi. Arılar, güvercinler, ördekler ve köpekleri bunun kanıtıydı zaten.
Maşukiye dereiçi alabalık tesislerine uğradık geçerken, Sapanca göl kıyısına gidip manzarayı seyrettik ve yeni yapılan su kayağı tesisini gördük bu yaz kullanıma resmi olarak açılıyor. Ardından ise yolculuğumuzu Ca.So restaurant ve kayakevinde yarın için snowboardlarımızı kiralayarak sonlandırdık.