Ynt: Kasko Yaptıran Var mı?
normal şartlarda 10 yaşını gecmiş araclara yapılmıyor ,acenteniz sigorta ile özel izin vs alabilirse kişiye özel tek tük olabiliyor oda arac parası istiyorlar nerede ise .3 yaşını gecen aracların kasko parası kademeli olarak artıyor yaptırmak akıl mantık sınırlarını zorlar hale geliyor .
birde başımdan gecmiş olayı anlatayım.
Saab 900 coupe turbo aracım vardı 2007 de yangın sonucu pert oldu .11 yaşında idi eski kaskosu hasarsızlık indiriminle devam ediyordu 3-4 sene hasarsızlıgı vardı lpg sistemini filan dahil edip + fark da verdim % 60 indirimli nerede ise 2000 tl senelik ödüyordum arac kasko bedeli + lpg vs ile arac pert olunca bana piyasa degeri bu dediler 10000 tl verdiler lpg dahil 8-10 ay sonra ,,bana yapmadıklarıda kalmadı 11 yaşındaki aracın yetkili servis faturalarını talep bile ettiler .
ülkemizde hasarı adam gibi ödeyen dogru dürüst 3-5 şirket var bu da onlardan biri idi , yada öbürlerinden birine kasko yaptırsaydım ?
aracımın link te resimleri var fikir vermesi acısından (yabancı sitelerden)
http://www.conceptcarz.com/view/photo/529264,810/1998-Saab-900_photo.aspx
ülkemizde 5 tane bile olmayan aracımın piyasasının bedelini nasıl takdir ettiler ben de pek anlamadım ,indirimimle beraber ben onlara zaten aracın beledlini ödemişim haberim yok 3-5 sene içinde .. ;D