Kasko Yaptıran Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fluentum Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,698

fluentum

Yeni Üye
Yer
Kocaeli
Merhaba. Arazi araçları malum yaşlı araçlar. Bugün şirketlerin 10 senelik araçları bile zorlukla kasko yaptıklarını duydum. Gerçekten doğru mudur? Allah muhafaza bir kaza anında sevdiğim aracımın elinden gitmesini istemem. Suzuki 92-98 arası olupta kasko yaptıran var mı? Varsa ücretlerini paylaşabilirler mi? Umarım kasko diyerek yanlış söylemedim. Bu bahsettiğim zorunlu olmayan sigorta. Hasarsızlık indirimi aldığımız ;D

Etiketler
Ynt: Kasko Yaptıran Var mı?

normal şartlarda 10 yaşını gecmiş araclara yapılmıyor ,acenteniz sigorta ile özel izin vs alabilirse kişiye özel tek tük olabiliyor oda arac parası istiyorlar nerede ise .3 yaşını gecen aracların kasko parası kademeli olarak artıyor yaptırmak akıl mantık sınırlarını zorlar hale geliyor .

birde başımdan gecmiş olayı anlatayım.

Saab 900 coupe turbo aracım vardı 2007 de yangın sonucu pert oldu .11 yaşında idi eski kaskosu hasarsızlık indiriminle devam ediyordu 3-4 sene hasarsızlıgı vardı lpg sistemini filan dahil edip + fark da verdim % 60 indirimli nerede ise 2000 tl senelik ödüyordum arac kasko bedeli + lpg vs ile arac pert olunca bana piyasa degeri bu dediler 10000 tl verdiler lpg dahil 8-10 ay sonra ,,bana yapmadıklarıda kalmadı 11 yaşındaki aracın yetkili servis faturalarını talep bile ettiler .
ülkemizde hasarı adam gibi ödeyen dogru dürüst 3-5 şirket var bu da onlardan biri idi , yada öbürlerinden birine kasko yaptırsaydım ?
aracımın link te resimleri var fikir vermesi acısından (yabancı sitelerden)

http://www.conceptcarz.com/view/photo/529264,810/1998-Saab-900_photo.aspx

ülkemizde 5 tane bile olmayan aracımın piyasasının bedelini nasıl takdir ettiler ben de pek anlamadım ,indirimimle beraber ben onlara zaten aracın beledlini ödemişim haberim yok 3-5 sene içinde .. ;D

Ynt: Kasko Yaptıran Var mı?

Ben daha önceki araçlarımdan dolayı indirim aldığım için süreklilik olduğundan dolayı araç yaşı 12 olmasına rağman(98 JLX Vitara)kaskomu devam ettiriyorum ve bu yıl sadece 420 liraya Full kaskoluyum.İsim vermiyorum fakat Ülkemizin önde gelen en büyük Sigorta Şirketi diyebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR