Yılbaşında bizde hızlı bir gezi yapmıştık, tadını çıkararak daha rahat bir zamanda tekrar gitmek lazım. Tarihsel açıklamalar ve anlatımınız için teşekkürler.
Yunanistan güzeldir. yazın kamplarıda tavsiye ederim.şimdiye kadar onlarca kez yunanistana gittim bilmiyorum sizde de oldumu kendimi çok güvende hissediyorum.
Yunanistan'a gitmeyi hiç düşünmezdim ama güzel anlatımınız ve özellikle Atatürk'ümüzün evi ile ilgili paylaşımınızdan sonra neden olmasın diyorum. Paylaşımınız için teşekkürler.
Paylaşımınız ve bilgilendirici açıklamalarınız için teşekkürler...
2012 yılında ben de özel bir turla gezdiğiniz yerlere gitmiştim, ancak hiç bir şey görmediğimizi şimdi daha iyi anlıyorum. Diğer bölgelerini bilemiyorum, fakat Selanik-İskeçe-Gümülcine-Kavala-Dedeağaç şehirlerinde yabancılık hissetmediğimi anımsıyorum... Bir kez de Karavanımla bu yerleri tekrar görmek isterim...
Geçen yıl Haziran ayında oğlumla beraber arabayla gitmiştik. Seval hanımın gezi yazısını görünce tekrardan gitme isteğim depreşti. Fakat şu uluslar arası ehliyetten dolayı Temmuzu yada Ağustosu bekleyeceğim. Yeni ehliyetler o aylar içinde verilecekmiş. Kesinlikle arabayla gitmek gerekiyor, bağımsız olmak için. Emeğinize sağlık. Güzel anlatım olmuş...