Kayıp Balıkadam İçin Acil Yardım (Orka İlhan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MİCOMİCO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,672

MİCOMİCO

93 VİTARA JLX 3K HARDTOP - 2009 HYUNDAİ TUCSON
Yer
İZMİR
ARKADAŞLAR AKLIMA İLK SİZ GELDİNİZ!..
Dun saat 11 den beri Canakkale Kucuk kemikli bolgesindeki dalis noktasindan kayip olan kardesimiz Ilhan Gorgu'den(Orka Ilhan)henuz tum cabalarimiza ragmen haber alinamamistir. Bolge ve disindaki tum yardimci olabilecek arkadaslardan yardim rica ediyoruz. Yarin 27.10.09 tarihinde sabah 7:00'da Kucukkemikli bolgesinde cok kapsamli bir arama yapabilmek adina ozellikle bot ve tuple arama konusunda destek olabilecek herkese ihtiyac var.Bu ailesinin istedigidir ulasabilecegimiz kadar cok kisiye ulasalim lutfen

Etiketler

Ynt: Kayıp Balıkadam İçin Acil Yardım (Orka İlhan)

bende çok üzüldüm. zıpkıncıdan takip ettiğim kadarıyla bir gelişme yok. bir gelişme olursa paylasacağım.

evet karaköydeki orka ilhan inşallah sağ salim bulunur dualarımız onunla

Dükkanını ilk açtığı yerden ve boğazda Çakarın oradaki tezgahlarından dostluğumuz var.Umarım biran önce sağsalim bulunur.

net bir bilgiye ulaşan var mı?

Bende zipkinci.com'dan takip ediyorum, ama hâla bulunamamış, yarın sahil güvenlik ekipleri 11.30'da aramalara son verecekmiş 3 günlük süre dolduğu için :-[ Umarım en kısa zamanda ben buradayım diye çıkar ortaya...

yalnız değilmiş. en azından anadolu ajansının aşağıda geçtiği haberde 2 arkadasından bahsediyor. ancak onlar karadamıydı yoksa birliktemi dalıyordu bir açıklama yok.
<<Görgü'nün, bölgeye birlikte geldiği 2 arkadaşı ve olayın duyulmasından sonra İstanbul'dan gelen dalgıç arkadaşları, Küçük Kemikli, Büyük Kemikli ve Anzak Koyu mevkilerinde dalarak arkadaşlarını arıyor. Hızlı çalışabilmek için botların arkasına bağladıkları iple çekilen dalgıçlar, gözlükle denizin dibini kontrol ediyor. Arama çalışmalarına, Sahil Güvenlik botu denizden destek veriyor. Sahil Güvenlik helikopterinin de zaman zaman havalanarak bölgede arama çalışması yaptığı ifade edildi.

Arkadaşları, Gökçeada ve Seddülbahir'e kadar olan bölgeyi taradıklarını, ancak şu ana kadar Görgü'yle ilgili herhangi bir bulguya rastlanılmadığını bildirdi.

İlhan Görgü'nün, İstanbul Karaköy'deki dalgıç malzemeleri satışı yapılan bir dükkanın sahibi olduğu öğrenildi.

Önceki gün, arkadaşlarıyla birlikte Küçük Kemikli Burnu mevkisinde balık avlamak için dalış yapan İlhan Görgü, bir süre sonra kaybolmuş, arkadaşlarının haber vermesi üzerine bölgede arama çalışmaları başlatılmıştı>>

zıpkıncıdan aldığım son bilgi asağıdaki gibidir

Küçük Kemiklide Dalış yaptığı bölgede 27 metrede tüfeği bulunmuş

Derneğin forumundan Muzaffer KOÇ arkadaşımızın mesajından alıntıdır.

arwin' Alıntı:
Bir haber yok sanırım...

Sadece zıpkını ve şişi bulunmuş, kendisinden halâ haber yok. Allah yakınlarına sabır versin. Çok zor ve acı bir durum :-[

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri