Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
millet suya girmekten çekinmiyor olan tabi bize oluyor. onlar kalıncada bir halat atan lazım.[attachment=2]böyle bileklarime kadar olduguna bakmayın bazı yerlerde çamurda kasıgıma kadar battım
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
güzel bir foto yakalamak için emrah beyi defenderin üstüne çıkarttık fakat ertugrul abi unuttu,haliylede emrah canla başla görevini yerine getirmeye çalıştı ;D
Olan takomistik kardeşimize olmuş ufak tefek aracı var diye ona etmediklerini bırakmıyorlar yazık yaaaaa ;D ;D ;D
Bende biraz fitne ficur yapayım bari ;D ;D ;D
Şaka bir yana gayet güzel görünüyor her ne kadar benim asvalt güzeli aracımı o suya sokamayacak olsamda orada bulunmak bile keyifli olacak hoş önümüzde uzun bir zaman var o su da biraz çekilir zaten o güne kadar bu arada sabah babam sordu ırmak ne alemdeymiş diye sular yükseldimi offf yaaa kızılırmakta yüzmeyi öğrendiğim günleri özledim
harika şeyler yapmışsınız arkadaşlar... bizde bugün bülentle tokatta bişeyler yapmaya çalıştık
ama yanımızda bizden başka kimse olmayınca resim çekemedik. ama olmadık yerlerden indik ;D çıkamadık
.com' Alıntı:
Olan takomistik kardeşimize olmuş ufak tefek aracı var diye ona etmediklerini bırakmıyorlar yazık yaaaaa ;D ;D ;D
abi hiç sorma hep itilan kakılan veya zor şartlarda çalışan ben oluyorum maaşımada zam yapmıyorlar buda yetmezmiş gibi sigortamızda yok çok tehlikeli işlerde ve rutubetli ortamda çalıştırıyorlar.
takomistik' Alıntı:
.com' Alıntı:
abi hiç sorma hep itilan kakılan veya zor şartlarda çalışan ben oluyorum maaşımada zam yapmıyorlar buda yetmezmiş gibi sigortamızda yok çok tehlikeli işlerde ve rutubetli ortamda çalıştırıyorlar.