Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Off_Road' Alıntı:
Anlaşılan ya kimse foruma girmiyor yada sözler gibi yazılarda uçuyormuş.....

Ben buradayım.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ertuğrul abi ben giriyorum ama bu sözün sahiplerini foruma davet ediyorum biz ne desek boş

biz burdayız sözümüz de söz 2 kilo köfte getirecem ama ben cuma günü kayseride olucam 2 gün önce köfteler buzluktada olsa o kadar dayanmaz lezzeti olurmu bilmem ama getirecem
onun yerine pastırma yemeyi düşünüyorum ;D

bülenciğim bizde cuma günü kayseride olacağız bozulmaz o köfteler merak etme pastırma da yeriz

cidowsky' Alıntı:
bülenciğim bizde cuma günü kayseride olacağız bozulmaz o köfteler merak etme pastırma da yeriz
nerde kalıcanız bir gün önceden

( - 4 ) Gün

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilotlar Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / Defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / Toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / Defender / 2 kişi
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL / İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN /Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17-Necmi ÇEVİRME / Ankara / ZJ / 2 Kişi
18-Hasan SEVER /Kayseri / Mitsubishi Pajero /1 kiş
19-Hasan Ahmet ESKİCİ /Kayseri / Defender / 2 kişi
20-Okan GÜPGÜPOĞLU / Kayseri / Jeep cj 5 /2kişi
21-Ali SARAÇOĞLU / Kayseri / Pajero /2 kişi
22-Ahmet KIRIK / Kayseri / Hyundai galloper /2kişi
23-Ahmet TİRYAKİOĞLU / Kayseri / Jeep cj 7 /2 kişi
24-Mehmet ENİŞTE / Kayseri / Jeep cj 5 / 2 kişi
25-Murat AYDOĞAN / Kayseri / Suzuki samuray / 2 kişi
26-İrfan BÜYÜKDAĞ /Kayseri /forenza /2 kişi
27-Turgay DORA /Kayseri / Suzuki /2 kişi

GEZENBİLİR T-SHİRT İSTEK LİSTESİ

1 - E.Açıkgöz .... 2 ad - M
2 - M. Fındık ...... 1 ad - L
3 - Ö.Ergin ........ 1 ad - XL
4 - M.Demirel ......1 Ad- L // 1 Ad-M
5 - H.Tekin .........1 ad - XL
6 - M.Çakıcı..........2 ad - L

Bu noktayı cumartesı gününe ekledik.. ön ve arkada Diff kilit olmayan araçlar benim gibi çekilerek çıkacak heralde...

[attachment=1]

Ne kadar çok mesaj birikmiş ben bugün yeni gelebildim foruma, oraya geleceğimiz arkadaşlardan birisi ile bugün konuşurken köftelerden söz ediyorduk, merak etmeyin ben biraz köfte hazırlayacağım ;D

Off_Road' Alıntı:
söz uçar.. yazı kalırmış... görüldüğü gibi doğru... hatırlatıym dedim... malum vakit yaklaştı.... ;D

hayırdır abi bizi çok zorlayacaga benziyor. benim lada için sorun degilde defender kullanacak arkadaşlara üzülüyorum.

Bülent sğl.. bizimki muhabbet olsun.. eğer doğrudan gelecek olsaydınız yinede belki olurdu ama gerçekten köfteleri 2 gün oda sıcaklığında bekletmek olmaz... Zerrin de cumadan yola çıkacağı için sanırım Ankara köfteleri içinde aynı şey geçerli... neyse en iyisi yöresel köfteleri YERİNDE yemek ... ;D siz sağ salim gelin en güzel Lezzet o olacaktır.....

Off_Road' Alıntı:
Bu noktayı cumartesı gününe ekledik.. ön ve arkada Diff kilit olmayan araçlar benim gibi çekilerek çıkacak heralde...

[attachment=1]

Ertuğrul Bey!
Çok iddialı değilim ama, benim araç burayı hoplaya zıplaya geçer.

Mustafad' Alıntı:
Ertuğrul Bey!
Çok iddialı değilim ama, benim araç burayı hoplaya zıplaya geçer.
Ne güzel işte o bölümün konvoy Liderini bulduk demektir ... ;D ama düşük ihtimalde olsa ..olaki geçemez iseniz (sizden önce o bölüm sulanacak olup mümkün olursa ayrıca YAĞ dökülecektir !! ) Gezenbilir konvoy kuralları gereği orada 2 saat tek başınıza bırakılıp daha sonra size verilecek koordinatla GPS yardımıyla yarım saat içerisinde konvoya ulaşmanız beklenecektir.
;D ;D ;D

ertuğrul abi bende çok iddia lı değilim ama defender orayı çıkar gibi geldi ???
pilotaj hatası olmasın ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
ertuğrul abi bende çok iddia lı değilim ama defender orayı çıkar gibi geldi ???
pilotaj hatası olmasın ;D ;D
tamam ... o bölümde 2 konvoy liderimiz oldu ( aynı koşullarda.. )

Avanos'tan Bayramhacı Köyüne ulaşım için Google Earth görüntüsü ve yol işaretlerim doğrumudur Ertuğrul Bey ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...