Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
Dostum görevini düzgün yapsana .
kokteknik' Alıntı:
1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 1 kişi / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) çiğdem avcı (şimdilik) 1 kişi
5) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
6) ömer ALTUN toyota hilüx
7) süleyman güleçyüz Aro 4x4
pınar Yaşar (şimdilik) 1 kişi
9) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
Güncelleme ...
1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 3 kişi ( Çiğdem ve Pınar benim co-pilotlar ) / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
5) ömer ALTUN toyota hilüx
6) süleyman güleçyüz Aro 4x4
7) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
Bu arada henuz duyurunun ilk günü olsada şu ana kadar... kimsenin termal havuzda yuzmek ve/veya magara palace'ta rezervasyon yapmak istememesini ilginc buluyorum ... halbuki sınırlı kontenjanı olan ve bence etkinliğin misafirlerimiz için en hoş bölümleri olabilirdi.... ???
Off_Road' Alıntı:
Bu arada henuz duyurunun ilk günü olsada şu ana kadar... kimsenin termal havuzda yuzmek ve/veya magara palace'ta rezervasyon yapmak istememesini ilginc buluyorum ... halbuki sınırlı kontenjanı olan ve bence etkinliğin en hoş bölümleri olabilirdi.... ???