Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
ben avrupa birliğine üyeyim abi vizede sıkıntı yok takomistik dur durduğun yerde sende gelme üzerime nasip kısmet diyelim hele o gün gelsin daha zaman var
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
ata036' Alıntı:
ben avrupa birliğine üyeyim abi vizede sıkıntı yok takomistik dur durduğun yerde sende gelme üzerime nasip kısmet diyelim hele o gün gelsin daha zaman var
ertuğrul abi yeni bir sıkıntı çıktı dükkan sahibi dükkanı acil satacağım diyor dükkanı almam lazım
yani 4x4 işi yine ileri tarihe kaldı galiba
geziye gelemesem de elimden gelen hertürlü yardıma hazırım
deveci' Alıntı:
ertuğrul abi yeni bir sıkıntı çıktı dükkan sahibi dükkanı acil satacağım diyor dükkanı almam lazım
yani 4x4 işi yine ileri tarihe kaldı galiba
geziye gelemesem de elimden gelen hertürlü yardıma hazırım
Ne diyelim tabii önce iş gelir .. sağlık olsunda biraz ileri tarihte olsun ..
Yardım teklifin için tşk'ler.. şimdilik gerekmiyor .. olursa tabiiki söyleriz..
şimdi ayın o tarihine alındıysa 23 nisanda tatil olan arkadaşlar vardır acep tatil olanlar 23 nisan cumadan gitsek kampı 1 gün uzatsak felan diyorum nasıl olur diyorum hani diyorum bence gayette hoş olur diyorum ;D