Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PIKE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,895

Etiketler

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Muhteşem etkinlik, tebrik ederim Kayserili Gezenbilir'cileri

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

okan başkanım ben bu hafta için oyumu nigde çamardı toroslar -demirkazık bölgesi için kullanıyorum

PIKE' Alıntı:
okan başkanım ben bu hafta için oyumu nigde çamardı toroslar -demirkazık bölgesi için kullanıyorum

yahşi güzel bir seçim bencede niğde çamardıya gidelim

arkadaşlar sımdı duydum cok geçmıs olsun allah korumus cok da uzuldum ama cok sukur buna sukur dıelım tektar gecmıs olsun arkadaslar

corvette' Alıntı:
arkadaşlar sımdı duydum cok geçmıs olsun allah korumus cok da uzuldum ama cok sukur buna sukur dıelım tektar gecmıs olsun arkadaslar

saolun çok teşekkür ederiz.

sarilarin_sulo' Alıntı:
Pozantıda da et falan mı yicez yoksa?

Başkanım bence bir kuzu , keçi vs devirelim derim. Nufus kalabalık ancak yeter...

çok çok geçmiş olsun , ucuz olarak atlatılmış bir kaza , ders çıkarmak lazım , yinede allah korumuş çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkürler ederim.Akar su geçişlerinde dikkatli olmak lazım.Benden size tavsiye.Dikkatli olun!

büyük geçmiş olsun arkadaşlar allah tekrarını göstermesin

sarilarin_sulo' Alıntı:
Geçmiş olsun dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkürler ederim.Akar su geçişlerinde dikkatli olmak lazım.Benden size tavsiye.Dikkatli olun!

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah sizlere göstermesin.

Büyük geçmiş olsun. Güzel olan sonunun iyi bitmesi (mangalda sucuk vs.)