sarilarin_sulo Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri Web www.offroadkayseri.com 29 Eyl 2010 #113 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Evet arkadaşlar hafta sonu için plan yapıyorum.Fikirlerinii bekliyorum.Ne yapalım??
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Evet arkadaşlar hafta sonu için plan yapıyorum.Fikirlerinii bekliyorum.Ne yapalım??
kokteknik www.kokteknik.com Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 2,343 Tepkime Puanı 2 Yer sivas merkez Web www.kokteknik.com 29 Eyl 2010 #114 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) biz ekip olarak sinop a gidiyoruz sizde gelin derim
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) biz ekip olarak sinop a gidiyoruz sizde gelin derim
turan tactical Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 Yer TR 29 Eyl 2010 #115 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Muhteşem etkinlik, tebrik ederim Kayserili Gezenbilir'cileri
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Muhteşem etkinlik, tebrik ederim Kayserili Gezenbilir'cileri
PIKE Kamp III Mesajlar 640 Tepkime Puanı 1 Yer KAYSERI 29 Eyl 2010 #116 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) okan başkanım ben bu hafta için oyumu nigde çamardı toroslar -demirkazık bölgesi için kullanıyorum
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) okan başkanım ben bu hafta için oyumu nigde çamardı toroslar -demirkazık bölgesi için kullanıyorum
deveci adrenalintürk Mesajlar 797 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 29 Eyl 2010 #117 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) PIKE' Alıntı: okan başkanım ben bu hafta için oyumu nigde çamardı toroslar -demirkazık bölgesi için kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... yahşi güzel bir seçim bencede niğde çamardıya gidelim
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) PIKE' Alıntı: okan başkanım ben bu hafta için oyumu nigde çamardı toroslar -demirkazık bölgesi için kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... yahşi güzel bir seçim bencede niğde çamardıya gidelim
sarilarin_sulo Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri Web www.offroadkayseri.com 29 Eyl 2010 #118 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Pozantıda da et falan mı yicez yoksa?
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Pozantıda da et falan mı yicez yoksa?
corvette gidemedigin yer senın deyılse hadı ozaman Mesajlar 130 Tepkime Puanı 0 Yer fark etmez 29 Eyl 2010 #119 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) arkadaşlar sımdı duydum cok geçmıs olsun allah korumus cok da uzuldum ama cok sukur buna sukur dıelım tektar gecmıs olsun arkadaslar
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) arkadaşlar sımdı duydum cok geçmıs olsun allah korumus cok da uzuldum ama cok sukur buna sukur dıelım tektar gecmıs olsun arkadaslar
PIKE Kamp III Mesajlar 640 Tepkime Puanı 1 Yer KAYSERI 29 Eyl 2010 #120 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) corvette' Alıntı: arkadaşlar sımdı duydum cok geçmıs olsun allah korumus cok da uzuldum ama cok sukur buna sukur dıelım tektar gecmıs olsun arkadaslar Genişletmek için tıkla ... saolun çok teşekkür ederiz.
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) corvette' Alıntı: arkadaşlar sımdı duydum cok geçmıs olsun allah korumus cok da uzuldum ama cok sukur buna sukur dıelım tektar gecmıs olsun arkadaslar Genişletmek için tıkla ... saolun çok teşekkür ederiz.
PIKE Kamp III Mesajlar 640 Tepkime Puanı 1 Yer KAYSERI 29 Eyl 2010 #121 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) sarilarin_sulo' Alıntı: Pozantıda da et falan mı yicez yoksa? Genişletmek için tıkla ... Başkanım bence bir kuzu , keçi vs devirelim derim. Nufus kalabalık ancak yeter...
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) sarilarin_sulo' Alıntı: Pozantıda da et falan mı yicez yoksa? Genişletmek için tıkla ... Başkanım bence bir kuzu , keçi vs devirelim derim. Nufus kalabalık ancak yeter...
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 29 Eyl 2010 #122 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) çok çok geçmiş olsun , ucuz olarak atlatılmış bir kaza , ders çıkarmak lazım , yinede allah korumuş çok geçmiş olsun
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) çok çok geçmiş olsun , ucuz olarak atlatılmış bir kaza , ders çıkarmak lazım , yinede allah korumuş çok geçmiş olsun
sarilarin_sulo Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri Web www.offroadkayseri.com 29 Eyl 2010 #123 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Geçmiş olsun dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkürler ederim.Akar su geçişlerinde dikkatli olmak lazım.Benden size tavsiye.Dikkatli olun!
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Geçmiş olsun dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkürler ederim.Akar su geçişlerinde dikkatli olmak lazım.Benden size tavsiye.Dikkatli olun!
sarilarin_sulo Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri Web www.offroadkayseri.com 29 Eyl 2010 #124 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) O zman hafta sonu için mesajı atıyorum bugun.Pazar günü Niğde,Çamardı için plan yapıyorum.
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) O zman hafta sonu için mesajı atıyorum bugun.Pazar günü Niğde,Çamardı için plan yapıyorum.
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 29 Eyl 2010 #125 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) büyük geçmiş olsun arkadaşlar allah tekrarını göstermesin
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) büyük geçmiş olsun arkadaşlar allah tekrarını göstermesin
sarilarin_sulo Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri Web www.offroadkayseri.com 29 Eyl 2010 #126 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) sarilarin_sulo' Alıntı: Geçmiş olsun dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkürler ederim.Akar su geçişlerinde dikkatli olmak lazım.Benden size tavsiye.Dikkatli olun! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah sizlere göstermesin.
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) sarilarin_sulo' Alıntı: Geçmiş olsun dilekleri için herkese ayrı ayrı teşekkürler ederim.Akar su geçişlerinde dikkatli olmak lazım.Benden size tavsiye.Dikkatli olun! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah sizlere göstermesin.
sarilarin_sulo Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri Web www.offroadkayseri.com 29 Eyl 2010 #127 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) cihanülker' Alıntı: çok çok geçmiş olsun , ucuz olarak atlatılmış bir kaza , ders çıkarmak lazım , yinede allah korumuş çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) cihanülker' Alıntı: çok çok geçmiş olsun , ucuz olarak atlatılmış bir kaza , ders çıkarmak lazım , yinede allah korumuş çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
A aksakaloglu Ana Kamp Mesajlar 50 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 29 Eyl 2010 #128 Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Büyük geçmiş olsun. Güzel olan sonunun iyi bitmesi (mangalda sucuk vs.)
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Büyük geçmiş olsun. Güzel olan sonunun iyi bitmesi (mangalda sucuk vs.)