Ynt: Kayseri Off-Road Klübü Kamplı Off-Road Gezisi (29-30 Mayıs 2010)
Okan büyük ihtimalle batacağını bilerekde olsa baraj kenarındaki bataklığı geçerek dağa çıkmak istedi ama düşündüğü kötü ihtimal görüldüğü gibi gerçekleşti..
kendi vincinide sayarsak 3 araç + 3 vinç + bir büyük kaya desteğiyle çıkardık... ;D ;D ;D
aslında bende güzel videoları vardı ama cameranın çözünülürlük ayarındaki bir sorun nedeniyle kayıtlar çok kötü çıkmış... bir ümit Enginin kayıtlarında :
özür dileyerek düzeltme yapmak istiyorum. isim yanlışlıgı düzeltiyorum.
takomistik' Alıntı:
trafik çok yogun oldugu içimidir nedir parkyeri bulamayan ahmet abimiz aracını en müsait biryere part etti, yalnız yogun mücedeler sonunda geri binemeyince kapıyı birinin tutup atının egerine de ahmet abimizin binmesi gerekiyordu. ;D ;D ;D
Evet bencede tanidik arac coktur senin icin sevgili Mustafa... bizdeki sorun denemez gercide... katilimci arkadaslarin gezenbilir aliskanliklarinin az olmasi maalesef.. yoksa paylasimlar Bayramhaci etkinliginden farkli olmazdi .... bunu şu ana kadar görselleri paylaşan sadece 2 kişi olmasındanda zaten anlıyorsunuzdur .... umarim gelecekte bunu sagliyabilecegiz ...
ekibin çamurlar içinde karşı kıyıya geçmesini izleyen hüseyin abimiz sudan gitmeye karar verdi fakat gittikçe derinleşen suya bakıncada bu araca daha yüzmeyi ögretmedim ;D inşallah bidahaki sefere diyerekte geri döndü.[attachment=2]
takomistik' Alıntı:
ekibin çamurlar içinde karşı kıyıya geçmesini izleyen hüseyin abimiz sudan gitmeye karar verdi fakat gittikçe derinleşen suya bakıncada bu araca daha yüzmeyi ögretmedim ;D inşallah bidahaki sefere diyerekte geri döndü.
ilk girişinde degilde sonrakinde hem ıslandı hemde çekildi ama bende okanın onu ıslattıgı resimler yok olsa hemen yükleyecegimde... olan varsa yüklesede bizlerle paylaşsa muhteşemdi ıslatma anı.
takomistik' Alıntı:
ilk girişinde degilde sonrakinde hem ıslandı hemde çekildi ama bende okanın onu ıslattıgı resimler yok olsa hemen yükleyecegimde... olan varsa yüklesede bizlerle paylaşsa muhteşemdi ıslatma anı.
onu ıslatan bendim ama ... malum Gezi Liderinin talimatını uyguladık Defenderın önünde Okan oturuyordu .... yoksa başka bir kötü niyetimiz olamazdı zaten ... ;D
öncelikle kayoff başkanı okan beye ve diğer kayoff üyelerine bizi bu gezide misafir ettikleri için tşkler
aracıyla birlikte offroad gezisine katıldığımız mustafa fındık beye özel olarak tşkler
çok güzel bir geziydi çok eğlendik
kampta jeneratörümüz kompresörümüz bile vardı
yiyecek içecek zaten çeşitli ve boldu
en kısa zamanda elimdeki foto ve videoları paylaşacağım
emegi geçen herkeze ayrıca bizimle bu zevkli off road kampına katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz paylaşımların devamınıda bekliyoruzzzzzzz........