takomistik' Alıntı:trafik çok yogun oldugu içimidir nedir parkyeri bulamayan ahmet abimiz aracını en müsait biryere part etti, yalnız yogun mücedeler sonunda geri binemeyince kapıyı birinin tutup atının egerine de ahmet abimizin binmesi gerekiyordu. ;D ;D ;D
Evet bencede tanidik arac coktur senin icin sevgili Mustafa... bizdeki sorun denemez gercide... katilimci arkadaslarin gezenbilir aliskanliklarinin az olmasi maalesef..Mustafad' Alıntı:Görüntüler için teşekkürler, geziye katılanları ve bu araçları bir yerlerden hatırlıyorum sanki. ;D ;D ;D. Devamını bekliyoruz, selamlar.
Geri dönemeyip tarafımdan çekildi desek daha doğru olmazmı sence .... ;Dtakomistik' Alıntı:ekibin çamurlar içinde karşı kıyıya geçmesini izleyen hüseyin abimiz sudan gitmeye karar verdi fakat gittikçe derinleşen suya bakıncada bu araca daha yüzmeyi ögretmedim ;D inşallah bidahaki sefere diyerekte geri döndü.
onu ıslatan bendim ama ... malum Gezi Liderinin talimatını uyguladık Defenderın önünde Okan oturuyordu .... yoksa başka bir kötü niyetimiz olamazdı zaten ... ;Dtakomistik' Alıntı:ilk girişinde degilde sonrakinde hem ıslandı hemde çekildi ama bende okanın onu ıslattıgı resimler yok olsa hemen yükleyecegimde... olan varsa yüklesede bizlerle paylaşsa muhteşemdi ıslatma anı.![]()
![]()