Kayseri Off-Road Klübü Kamplı Off-Road Gezisi (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,937
Ynt: Kayseri Off-Road Klübü Kamplı Off-Road Gezisi (29-30 Mayıs 2010)

Görüntüler için teşekkürler, geziye katılanları ve bu araçları bir yerlerden hatırlıyorum sanki. ;D ;D ;D. Devamını bekliyoruz, selamlar.

Etiketler

görseller çok güzel tşkr. devamını bekliyorum.........

Pazar gününden bazı kareler...

sadece 2 aracın geçebildiği tehlikeli tepe..(Okan-CJ5 & Ahmet-Galloper ) Doğan .. prd Suzuki izlemede ... ;D
[attachment=1]

Diğer araçlar aşağı dere geçişinde..
[attachment=2]

DSC01579.jpg

DSC01582.jpg

dere geçişinde ben diğer araçları çekmekten kendim geçmeye fırsat bulamadım... ;D
[attachment=1]

DSC01591.jpg

Okan büyük ihtimalle batacağını bilerekde olsa baraj kenarındaki bataklığı geçerek dağa çıkmak istedi ama düşündüğü kötü ihtimal görüldüğü gibi gerçekleşti..
kendi vincinide sayarsak 3 araç + 3 vinç + bir büyük kaya desteğiyle çıkardık... ;D ;D ;D
aslında bende güzel videoları vardı ama cameranın çözünülürlük ayarındaki bir sorun nedeniyle kayıtlar çok kötü çıkmış... bir ümit Enginin kayıtlarında ::smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC01593.jpg

DSC01594.jpg

DSC01595.jpg

kartallar yüksek uçar (yerseeeeee) ;D

P1050331.jpg

P1050335.jpg

özür dileyerek düzeltme yapmak istiyorum. isim yanlışlıgı düzeltiyorum.

takomistik' Alıntı:
trafik çok yogun oldugu içimidir nedir parkyeri bulamayan ahmet abimiz aracını en müsait biryere part etti, yalnız yogun mücedeler sonunda geri binemeyince kapıyı birinin tutup atının egerine de ahmet abimizin binmesi gerekiyordu. ;D ;D ;D

Mustafad' Alıntı:
Görüntüler için teşekkürler, geziye katılanları ve bu araçları bir yerlerden hatırlıyorum sanki. ;D ;D ;D. Devamını bekliyoruz, selamlar.
Evet bencede tanidik arac coktur senin icin sevgili Mustafa... bizdeki sorun denemez gercide... katilimci arkadaslarin gezenbilir aliskanliklarinin az olmasi maalesef.. :mad: yoksa paylasimlar Bayramhaci etkinliginden farkli olmazdi .... bunu şu ana kadar görselleri paylaşan sadece 2 kişi olmasındanda zaten anlıyorsunuzdur .... :( umarim gelecekte bunu sagliyabilecegiz ... :smiley:

ekibin çamurlar içinde karşı kıyıya geçmesini izleyen hüseyin abimiz sudan gitmeye karar verdi fakat gittikçe derinleşen suya bakıncada bu araca daha yüzmeyi ögretmedim ;D inşallah bidahaki sefere diyerekte geri döndü.[attachment=2]

P1050276.jpg

P1050277.jpg

P1050279.jpg

P1050282.jpg

takomistik' Alıntı:
ekibin çamurlar içinde karşı kıyıya geçmesini izleyen hüseyin abimiz sudan gitmeye karar verdi fakat gittikçe derinleşen suya bakıncada bu araca daha yüzmeyi ögretmedim ;D inşallah bidahaki sefere diyerekte geri döndü.
Geri dönemeyip tarafımdan çekildi desek daha doğru olmazmı sence .... ;D

ilk girişinde degilde sonrakinde hem ıslandı hemde çekildi ama bende okanın onu ıslattıgı resimler yok olsa hemen yükleyecegimde... olan varsa yüklesede bizlerle paylaşsa muhteşemdi ıslatma anı. :D :D

takomistik' Alıntı:
ilk girişinde degilde sonrakinde hem ıslandı hemde çekildi ama bende okanın onu ıslattıgı resimler yok olsa hemen yükleyecegimde... olan varsa yüklesede bizlerle paylaşsa muhteşemdi ıslatma anı. :D :D
onu ıslatan bendim ama ... malum Gezi Liderinin talimatını uyguladık Defenderın önünde Okan oturuyordu .... yoksa başka bir kötü niyetimiz olamazdı zaten ... ;D

bu arada aracın önünde kendiside ıslandı

öncelikle kayoff başkanı okan beye ve diğer kayoff üyelerine bizi bu gezide misafir ettikleri için tşkler
aracıyla birlikte offroad gezisine katıldığımız mustafa fındık beye özel olarak tşkler
çok güzel bir geziydi çok eğlendik
kampta jeneratörümüz kompresörümüz bile vardı
yiyecek içecek zaten çeşitli ve boldu
en kısa zamanda elimdeki foto ve videoları paylaşacağım

emegi geçen herkeze ayrıca bizimle bu zevkli off road kampına katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz paylaşımların devamınıda bekliyoruzzzzzzz........:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR