izrafeel Özgürlük herkes için farklıdır.Benim içinse CJ'dir Mesajlar 372 Tepkime Puanı 3 Yer Kayseri 21 Mar 2013 #1 Arkadaşlar, Kayseri ve etrafı illerde CJ'si olanlar ile bir buluşma organize etsek ???? Saygılarımla İsrafil
Arkadaşlar, Kayseri ve etrafı illerde CJ'si olanlar ile bir buluşma organize etsek ???? Saygılarımla İsrafil
N nboya Kamp II Mesajlar 310 Tepkime Puanı 0 Yer KAYSERİ 22 Mar 2013 #2 Ynt: KAYSERİ VE ETRAFI CJ'CİLER ben varım 1980 cj5
izrafeel Özgürlük herkes için farklıdır.Benim içinse CJ'dir Mesajlar 372 Tepkime Puanı 3 Yer Kayseri 23 Mar 2013 #3 Ynt: KAYSERİ VE ETRAFI CJ'CİLER Hocam, Keşke daha fazla kişiye ulaşabilmenin bir yolu olsa -.-
unal gsm 0554 280 21 87 Mesajlar 2,110 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 21 Nis 2013 #4 Ynt: Kayseri Ve Etrafı Cj'ciler kayseride cj ve willys sahibi varda demek birbirlerini tanımıyor kayseride bildiğim arkadaşlar aradığında söylerim onlarda buraya yazdırsın isimlerini
Ynt: Kayseri Ve Etrafı Cj'ciler kayseride cj ve willys sahibi varda demek birbirlerini tanımıyor kayseride bildiğim arkadaşlar aradığında söylerim onlarda buraya yazdırsın isimlerini
izrafeel Özgürlük herkes için farklıdır.Benim içinse CJ'dir Mesajlar 372 Tepkime Puanı 3 Yer Kayseri 26 Nis 2013 #5 Ynt: Kayseri Ve Etrafı Cj'ciler unal' Alıntı: kayseride cj ve willys sahibi varda demek birbirlerini tanımıyor kayseride bildiğim arkadaşlar aradığında söylerim onlarda buraya yazdırsın isimlerini Genişletmek için tıkla ... Ünal bey; Arkadaşlarınıza bu pazar buluşacağımızdan bahsedermisiniz? israfilonal@yahoo.com adresinden mail atarlarsa daha rahat ulaşabiliriz. Saygılarımla İsrafil Önal
Ynt: Kayseri Ve Etrafı Cj'ciler unal' Alıntı: kayseride cj ve willys sahibi varda demek birbirlerini tanımıyor kayseride bildiğim arkadaşlar aradığında söylerim onlarda buraya yazdırsın isimlerini Genişletmek için tıkla ... Ünal bey; Arkadaşlarınıza bu pazar buluşacağımızdan bahsedermisiniz? israfilonal@yahoo.com adresinden mail atarlarsa daha rahat ulaşabiliriz. Saygılarımla İsrafil Önal
N nboya Kamp II Mesajlar 310 Tepkime Puanı 0 Yer KAYSERİ 26 Nis 2013 #6 Ynt: Kayseri Ve Etrafı Cj'ciler nerde bulusulacak bir program varmı_?