KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar 97 model 5.2 G.Cherokee Kullanıcısıyım. Ufak bir kaza atlattım. Araç kaportası gördüğünüz şekilde, motorda sadece radyatör hasar görmüş değişecek. İki hava yastığı açılmış durumda. Bursa bölgesindeyim aracımın kaskosu yoktu ve kendim yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz yakın ve hesaplı bir yol var mıdır? (Hiç bir özel,yetkili servis ve usta bilmiyorum)[attachment=1]
geçmiş olsun. pek ufak bir kaza gibi değil duruşu arabanın. hızınız az değilmiş belliki yada çarptığınız şey çok sağlammış.
bence parçaları toparlayın sonra bir ustaya gidip bunları bana tak deyin. kaporta askamı kolay bu arabalarda ankara da yıldız sanayide birsürü sökülmüş ZJ gördüm iki hafta önce beyaz bile bulunur muhtemelen. mekanik aksamı ise zaten toplamak zor değil. bu siteyi ve interneti araştırın derim. radyator parçalanmadıysa sadece delindiyse tamir olabilir aklınızda olsun.
öncelikle büyük geçmiş olsun,aşağıdaki adres ile görüşün derim,gezenbilirden olduğunuzuda iletin muhakkak yol göstereceklerdir.
http://www.yamanjeep.com/indextr.html
tekrar geçmiş olsun ben mayıs ayında far ve sinyallerle park lambasını degişmiştim malzemeler saglam yanlış degerlendirmezseniz yardımcı olmak amacıyla çam sakızı çoban armaganı ücretsiz gönderebilirim
sanırım gerekli tüm parçalar bunlar...geçmiş olsun...bildiğim en ucuz parçaları bulmaya çalıştım...çıkma parçalar da var listede sıfır da var çıkmalara sıfırının yarı parasından fazla ödemeyin...
ön tamponu da 96 ya çevirebilirsiniz diye düşünüyorum, nasıl olsa panjur da değişecek...umarım işinizi görür....
Arkadaşlar, fikir, yardım ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepsini inceliyorum şu an. 997799 sana da zahmet olmuş tek tek link vermişsin, gerçekten çok çok teşekkür ediyorum hepinize.
Arkadaşlar 97 model 5.2 G.Cherokee Kullanıcısıyım. Ufak bir kaza atlattım. Araç kaportası gördüğünüz şekilde, motorda sadece radyatör hasar görmüş değişecek. İki hava yastığı açılmış durumda. Bursa bölgesindeyim aracımın kaskosu yoktu ve kendim yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz yakın ve hesaplı bir yol var mıdır? (Hiç bir özel,yetkili servis ve usta bilmiyorum
tekrar geçmiş olsun ben mayıs ayında far ve sinyallerle park lambasını degişmiştim malzemeler saglam yanlış degerlendirmezseniz yardımcı olmak amacıyla çam sakızı çoban armaganı ücretsiz gönderebilirim
Mustafa bey sizi taktir ediyorum. Bu aralar nedense forumu ticarethane gibi kullananlar varken;
Uzunca bir süredir aradığım forum tadını tekrar bizlere tattırdığınız için.
Mustafa bey sizi taktir ediyorum. Bu aralar nedense forumu ticarethane gibi kullananlar varken;
Uzunca bir süredir aradığım forum tadını tekrar bizlere tattırdığınız için.