Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,949
Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

ömrümü7ler' Alıntı:
çok güzel karelerle süslenmiş bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..

Fotoğraf çekmeyi seviyorum, amatörde olsam güzel kareler yakalıyorum bazen. Beğenmenize sevindim, saygılar...

Etiketler

Kazdağlarını hep yaz mevsiminde görme şansım olmuştu. Kışın ayrı güzelliğini gösterdiğiniz için çok teşekkürler.
Söylemeden geçmeyeyim aracınız çok güzel görünüyor

HEART' Alıntı:
Kazdağlarını hep yaz mevsiminde görme şansım olmuştu. Kışın ayrı güzelliğini gösterdiğiniz için çok teşekkürler.
Söylemeden geçmeyeyim aracınız çok güzel görünüyor

Çok teşekkür ederim, saygılar...

Ustadim tebrik ediyorum, siteye ve off road'a yeniyim
umarim bir firsat yaratip bu guzelliklerin tadini bende cikartabilirim, selametle ...

Merhaba

Aracınız maşallah çok güzel.Allah kaza bela vermesin.İnsan resimlere bakınca ciddi ciddi heyecanlanıyor. Bende Urfadan 87 defender aldım.Kaportadan çıktı boyaya girecek.Ön bar,korumalık ve sisleri aynı düşünüyordum.(fiyat ve nerden bulabilirim)Sizin araçta uygulamasını görmekten çok mutlu oldum. Arka tarafın da resmi varsa bana örnek olması açısından siteye koyabilirseniz sevinirim.Birde bu sitede telefon numarası versem çaldırsanız ben sizi ararım.Bir iki detayı konuşmak istiyorum.0533 337 53 52 Murat Sadiç
Sayglarımla

Merhaba

Araç rengi beyaz gözüküyor.Ama mutlaka teknik bir ismi vardır onu yazarmısınız.Birde ne tarz vinç almam yeterli sizde vinç ruhsata işlimi
Saygılarımla

muratykss' Alıntı:
Merhaba

Aracınız maşallah çok güzel.Allah kaza bela vermesin.İnsan resimlere bakınca ciddi ciddi heyecanlanıyor. Bende Urfadan 87 defender aldım.Kaportadan çıktı boyaya girecek.Ön bar,korumalık ve sisleri aynı düşünüyordum.(fiyat ve nerden bulabilirim)Sizin araçta uygulamasını görmekten çok mutlu oldum. Arka tarafın da resmi varsa bana örnek olması açısından siteye koyabilirseniz sevinirim.Birde bu sitede telefon numarası versem çaldırsanız ben sizi ararım.Bir iki detayı konuşmak istiyorum.0533 337 53 52 Murat Sadiç
Sayglarımla

Selamlar, ön korumalık ingiltereden getirilmiş ilk sahibi tarafından, nasıl bulunur fiyatı nedir bilmiyorum. buradan aracın bütün fotoğraflarını görebilir yapım aşamaları hakkında fikir edinebilirsiniz. Sorularınızı da buradan cevaplayabilirim. Saygılar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20484.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR