Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (21 Mart 2009)
Ynt: Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (21 Mart 2009)
Konudaki ilk mesajımda link verdiğim videoları kaynağından silip daha güzel kayıtlarını ve yeni videoları ekledim.
Bu arada belirtmek isterim, CJ'de muhtemelen bir problem vardı. Yoksa o da çıkardı ama sanki 5 silindir çalışıyormuş gibi geldi bize.
Buyrun videolar.
Zerrin hanım zaten konuyu okuyunca plan yaptım aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum tarih benim için uygun... Ondan öncede 16-17 Mayıs Düzce offroad oyunlarına gitme niyetimim var.
ceranus' Alıntı:
Adnan Abi, Kartalkaya'ya gelmedin ama hafta sonunu güzel geçirmişsin.
Adnan Abi ve Şenol, Gezenbilir Bahar Şenliğine ikinizide bekliyoruz..
Ynt: Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (28 Mart 2009)
Herkese merhaba,
Bugün yine yeni bir parkur denemesi yaptık. Bu sefer Zonguldak yolundaki soğanlısuyu mevkiinde bulunan doğalgaz hattı güzergahını
bir deneyelim dedik. Aramızda yakın zamanda aldığı Dodge'uyla, Cengiz arkadaşımız vardı. Girilen gevşek kanalda batması, yeni vincini
denemek için iyi bir fırsattı fakat 9000lb tmax vinç yarım metre kadar aracı çektikten sonra dişli boşlayıp çalışmaz hale geldi.
Büyük şanssızlıktı Zorlu bir kurtarma çalışması oldu. Birkaç hafta önce aldığım, 1,3 katına uzayabilen sentetik halatı deneme imkanım oldu.
Videolarda da görüleceği üzere, benim araç halatın ucunda yoyo misali yaylanıyordu
Darbeleri gayet güzel emen bu halattan ben çok memnun kaldım.
Eski bir İstanbul off road cusu olarak aracım ve ben uzun süredir bartın - amasrada bulunuyoruz. Sizlerle tanışmak ve gezilere katılmak isterim arkadaşlar..