Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (21 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan schweps Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,879
Ynt: Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (21 Mart 2009)

Bizi davet ederseniz kesin geliriz :D Mekan çok şık ve görmeye değer :smiley:

Etiketler

Davetimiz her daim geçerlidir Uğur bey.
Siz yeter ki gelmek isteyin.
Selamlar.

Adnan Abi, Kartalkaya'ya gelmedin ama hafta sonunu güzel geçirmişsin.

Adnan Abi ve Şenol, Gezenbilir Bahar Şenliğine ikinizide bekliyoruz..

Konudaki ilk mesajımda link verdiğim videoları kaynağından silip daha güzel kayıtlarını ve yeni videoları ekledim.
Bu arada belirtmek isterim, CJ'de muhtemelen bir problem vardı. Yoksa o da çıkardı ama sanki 5 silindir çalışıyormuş gibi geldi bize.
Buyrun videolar.

th_IMGP0432.jpg

th_IMGP0434.jpg

th_IMGP0436.jpg

th_IMGP04371_2.jpg

th_IMGP04372_2.jpg

th_IMGP0438.jpg

th_100_0659.jpg

th_100_0660.jpg

th_100_0662.jpg

th_100_0664.jpg

Zerrin hanım zaten konuyu okuyunca plan yaptım aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum tarih benim için uygun... Ondan öncede 16-17 Mayıs Düzce offroad oyunlarına gitme niyetimim var.
ceranus' Alıntı:
Adnan Abi, Kartalkaya'ya gelmedin ama hafta sonunu güzel geçirmişsin.

Adnan Abi ve Şenol, Gezenbilir Bahar Şenliğine ikinizide bekliyoruz..

Ynt: Kdz. Ereğli Gezenbilir Grubunun Yeni Parkur Denemesi (28 Mart 2009)

Herkese merhaba,
Bugün yine yeni bir parkur denemesi yaptık. Bu sefer Zonguldak yolundaki soğanlısuyu mevkiinde bulunan doğalgaz hattı güzergahını
bir deneyelim dedik. Aramızda yakın zamanda aldığı Dodge'uyla, Cengiz arkadaşımız vardı. Girilen gevşek kanalda batması, yeni vincini
denemek için iyi bir fırsattı fakat 9000lb tmax vinç yarım metre kadar aracı çektikten sonra dişli boşlayıp çalışmaz hale geldi.
Büyük şanssızlıktı Zorlu bir kurtarma çalışması oldu. Birkaç hafta önce aldığım, 1,3 katına uzayabilen sentetik halatı deneme imkanım oldu.
Videolarda da görüleceği üzere, benim araç halatın ucunda yoyo misali yaylanıyordu :smiley:
Darbeleri gayet güzel emen bu halattan ben çok memnun kaldım.

Buyrun foto ve videolar.

IMGP0462.jpg

IMGP0463.jpg

IMGP0464.jpg

IMGP0466.jpg

IMGP0467.jpg

th_IMGP0465.jpg

th_IMGP0469.jpg

th_IMGP0470.jpg

th_IMGP0472.jpg

th_IMGP0473.jpg

th_IMGP0474.jpg

th_IMGP0475.jpg

th_IMGP0476.jpg

th_28032009.jpg

th_28032009001.jpg

th_28032009002.jpg

th_28032009003.jpg

Şenol hocam iyi gezmişsiniz parkurlar fazlalaşıyor orada olmak vardı ama başka işlerim vardı videolar çok güzel ellerinize sağlık.

Aman Hocam araçları oldukça hırpalamışsınız. Umarım herhangibir arıza çıkmamıştır.
Yeni parkurlara sevindim. Güzel gezmeler.

Şenol hocam ellerine sağlık görüntüler harika tabiki orda olmak daha bir harikaydı gelemiyenler çok şeyler kaçırdı.(Mezeci67)tabiki.

Eski bir İstanbul off road cusu olarak aracım ve ben uzun süredir bartın - amasrada bulunuyoruz. Sizlerle tanışmak ve gezilere katılmak isterim arkadaşlar..

Şenol abi gulucden gırdıgınız orman yolu organıze sanayıye kadar devam eder bıde merve koyunun ustune cıkar fakat o yol cok zorlayıcıdır

çok güzel bir etkinlik.paylaşım için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR