yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 12 Eyl 2009 #2 Ynt: Kedi ile Köpek Çok güzel fotoğraflar , iyi yakalamışsınız. 1. kareye bayıldım.
Bisikletcanavari Kamp I Mesajlar 121 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR Web www.canavarkesifte.com 19 Eyl 2009 #3 Ynt: Kedi ile Köpek Murat fotoğraflar harika...
sentor Kamp I Mesajlar 196 Tepkime Puanı 1 Yer Kocaeli 20 Kas 2009 #4 Ynt: Kedi ile Köpek guzel fotograflar, ellerine saglik, kucuk bir tavsiye : fotograflarindan tarih isim soyad ikametgah adresi vb. yazilari kaldirirsan daha hos olur gibi..
Ynt: Kedi ile Köpek guzel fotograflar, ellerine saglik, kucuk bir tavsiye : fotograflarindan tarih isim soyad ikametgah adresi vb. yazilari kaldirirsan daha hos olur gibi..
Murat İLK Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 12 Şub 2010 #5 Ynt: Kedi ile Köpek sentor' Alıntı: guzel fotograflar, ellerine saglik, kucuk bir tavsiye : fotograflarindan tarih isim soyad ikametgah adresi vb. yazilari kaldirirsan daha hos olur gibi.. Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf makinemin özelliğinden dolayı kendisi otomatik tarih veriyor, iptal edemiyorum. Adımı ve soyadımı çok daha küçük boyutta yazıcaktım ama tarih büyük boyutta olduğu için adımı da büyük yazdım.
Ynt: Kedi ile Köpek sentor' Alıntı: guzel fotograflar, ellerine saglik, kucuk bir tavsiye : fotograflarindan tarih isim soyad ikametgah adresi vb. yazilari kaldirirsan daha hos olur gibi.. Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf makinemin özelliğinden dolayı kendisi otomatik tarih veriyor, iptal edemiyorum. Adımı ve soyadımı çok daha küçük boyutta yazıcaktım ama tarih büyük boyutta olduğu için adımı da büyük yazdım.
turgut koç Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 29 Haz 2010 #6 Ynt: Kedi ile Köpek harika arkadaşım ilk fotoğraf şahane emeğinize sağlık