kelebekler vadisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woop Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,129

woop

Yeni Üye
kelebekler vadisine daha önce giden arkadaşlar var mı aramızda? ben bu sene gitmeyi düşünüyorum. ikinci kampım olacak bu geçen sene çubucak'a gitmiştik. çok zorlu olur mu?

Etiketler
Ynt: kelebekler vadisi

selamlar kelebekler vadisine araçla gidemezsiniz aracınızı vadinin üzerindeki köyün kenarına bırakıp patikadan aşşağı yürüyerek inebilirsiniz biraz dik bir yürüyüş parkuru olacaktır malzemeyle inerken dikkat edin ayağınıza spor ayakkabı giyin terlik benzeri şeylerle denemeyin bile çok güzel yerler tavsiye ederim .

o köyün adını biliyorsanız bizimle paylaşıırmuısınız bizde bayramda oraya gitmeyi planlıyoruz ama yardımcı olursanız sevinirim

Merhahab, evet kesinlikle güzel bir yer ama, amaları var

öncelikle çadır kurulan yerler direk güneş altı, ikincisi gün içerisinde gelen gezi tekneleri sahili allakbullak ediyor ve o güzelim su mahvoluyor.
Ama akşamları denecek kelime yok. Muhteşem oluyor. Tekneyle gidebilirsin yanlış hatırlamıyorsam 15 tl idi. Ölü denizden kalkıyor.
Ama güzel yer.

Not: Kelebek görme ihtimalininde çok çok zayıf olduğunu hatırlatmak isterim.

gkelebelekler vadisindense hemen komsu koyu olan kabak vadisine ugramani ve de kampini orda kurmani tavsiye ederim. kelebeklere gore daha sessiz ve huzurlu.
gidersen selaleyi gormeden, trekking yapmadan ve yildizlari seyretmeden donmeyin. hatta dolunay vakti gitsen tadindan yenmez.
oludenizden faralyaya ordan patikadan inebilirsiniz. gitmeyi dusunurseniz detayli bilgi verebilirim.

kelebekler vadisine patikadan inmiştik biraz tehlikeli bir yol .

yardımlarınız için teşekkür ederim bayram tatilini orda gecirmeyi planlıyoruz ve hatta rezervasyon dahi yaptırdım kendisitesinde baktım hoşuma gitti ama giden arkadaşların çelişkili konuşması beni endişelendireyor birde oraya giden arkadaşlar yanımıza neler almamızı tavsiye edersiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederrinm

merhaba ben bu yaz ölüdeniz tarafında tatil yaptım ve gitmediğim koy kalmadı bunlardan biri kelebekler vadisiydi evet çok güzel bi yer. amalarıda güneş altı, kalabalık, tekneler,kelebeklerin mevsimininin olmaması bence bütün güzelliğini almış götürmüş

kabak vadisi tavsiye edeceğim bi yer daha güzel daha sakin bi yer ama çadır kampı biraz pahalı kendi çadırınızla giderseniz 40-50 tl arası fiyat veriyolar benim gördüğüm sahilde 1 tane bi kamp yeri vardı biraz daha yukarılarda varsa yerleşimler bilmiyorm bi arkadaşım otelde kaldı o koyda sahile 5 dakikalık ürümede orman içinde daha uygun geliyo o bölgede bi çok koy gezdik kimisi tam orta sınıf insanının 3 oda bi salon çadırla gelip kaldığı koylar

kabak vadisinde benim ziyaret ettiğim işletmede kendi çadırınızla giderseniz 10 tl, kendilerinin çadırını tercih ederseniz 20 TL idi. oda fiyatları ise duş + wc olursa 80 tl, olmazsa 50 tl. sanırım 20 gün oldu ordan döneli. eşşiz doğası ve sessizliğine hayran olmamak elde değil.

bir yer popüler olmaya ne zaman başlarsa tehlike çanları çalmaya başlıyor o yöre için. doğası, sessizliği, huzuru ister istemez kaçıyor. (örn. olimpos)
kabak bir nebze olsun kendini bu günlere kadar saklayabilmiş diyelim. eğer daha bakir yer isterseniz de kabaktan veya diğer koylardan cennet koyuna tekne ile ulaşım mümkün. cennet koyu da harikadır, aklınızda bulunsun..

sizinbu kabak vadisinde bahsettiğiniz kamp tam olarak nerde çünkü bnim bahsettiğim tam sahilde. orayla konuşmustum seneye gidebilirim iye

sahile yürüme ile 5 dk bile sürmüyor benim dediğim yer. Sultan Camping diye bir yer. İşletmecisi Murat Apaydın. Şirin, sessiz, sakin.. dilerseniz irtibat telefonlarını da verebilirim..

Merhaba ,temmuz ayında sözü geçen yerlerde kaldım.kabaklı güzel bir yer yaklaşık 15 civarı camping var yiyecek içecek çok pahalı.Biz kabak campingde kaldık, kendi çadırımzla(kişibaşı) 32.5 tl kahvaltı ve akşam yemeği dahil fakat bir soda 2.5 tl gerisini siz hesap edin.sultan camping te çadır için uygun yer yok fotoğraf ekipmanımızı güvenle emanet edebilirmiyiz koşulunu ,sahile inersek yada köye erzak almaya dedik fakat pişman olduk okibar bey bir anda emanetçi değilim tripleri ve nezaketsiz bir üslup takındı .Kelebekler vadisi mutlaka gidilmesi gereken bir yer sistemini oturtmuş sahil çadırları hariç büyük çadırlar ve bungalovlarda güneş sorunu yok,yemekler açık büfe kahvaltı akşam yemeği,ye yiyebildiğin kadar.kütüphanesi bile var.günübirlik tekneler bir saatliğine geliyor öğle vakti ben rahatsız olmadım .bu yıl tekrar gitme niyetim var.

anladım teşekkür ederim kabak koyu güzel bi yer özelden yazarsanız irtibat için bilgileri sevinirim