KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
pazar günü saat 9.30 da buluşup saat 10.15 gibi hareket ederiz ,yiyecek teminini herkez kendisi halleder,önceden keşif yapmıyoruz ne çıkarsa bahtımıza diyoruz bunu bilmenizi isterim BULUŞMA YERİNE NASIL GİDİLİR: Tem'den Kemerburgaz sapağına sapıp Kemerburgaz tabelalarını takip edip yokuştan aşağıya indiğinizde solda kemeri göreceksiniz sola doğru devam edip ,kemerin altından geçtikten sonra, solda hamidiye kaynak suları işletmesi var .20 m ileride sagda geniş bir bekleme yeri var saat 9.30 da orada olacagız
Günaydın,
Ahmet adamın başını zorla belaya sokacaksınız... ;D hadi ben geldim diyelim, tabi bizimkisi benden meraklı ama bu kış kıyamette kır çıçeği bile bulunmaz ki toplayıp veresin, işte bu noktada baş belaye girecek....gün sakat...
Günaydın,
Ahmet adamın başını zorla belaya sokacaksınız... ;D hadi ben geldim diyelim, tabi bizimkisi benden meraklı ama bu kış kıyamette kır çıçeği bile bulunmaz ki toplayıp veresin, işte bu noktada baş belaye girecek....gün sakat...
ama daha biz yıkılmadık ayaktayız ;D ;D
Şaka bir yana Hasan etap belli değil diye yazmış, ne çıkarsa bahtına kötü birşey...en azından siz oraların yabancısı değilsiniz fazla çamur olmayan, suyu az tutan yerleri bilirsiniz....koltuk - babaanne falan diyorsanız hayatta girilmez, 17 Ocak'ta zor kaçtık ,geçen hafta girenler dökülmüşler.Bizi ve araçları aşar bu havada...
Daha keyifl ve sakin bir etapta bende gelirim sanıyorum...konuşalım..
ama daha biz yıkılmadık ayaktayız ;D ;D
Şaka bir yana Hasan etap belli değil diye yazmış, ne çıkarsa bahtına kötü birşey...en azından siz oraların yabancısı değilsiniz fazla çamur olmayan, suyu az tutan yerleri bilirsiniz....koltuk - babaanne falan diyorsanız hayatta girilmez, 17 Ocak'ta zor kaçtık ,geçen hafta girenler dökülmüşler.Bizi ve araçları aşar bu havada...
Daha keyifl ve sakin bir etapta bende gelirim sanıyorum...konuşalım..