arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 7 Mar 2010 #49 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Cemal bey ferozacılarıda aramızda görmek isteriz..
H huntercemal Kamp II Mesajlar 335 Tepkime Puanı 1 7 Mar 2010 #50 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) arwin' Alıntı: Cemal bey ferozacılarıda aramızda görmek isteriz.. Genişletmek için tıkla ... Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) arwin' Alıntı: Cemal bey ferozacılarıda aramızda görmek isteriz.. Genişletmek için tıkla ... Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz
TOLGAA insa'cık turbo'cuk Mesajlar 263 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 7 Mar 2010 #51 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) huntercemal' Alıntı: Tolga doğru diyorsun senin yerde transit geçtim geçen hafta [/qeuote] haberini aldım cemal abi işte boşunamı diyorum ölüsü bile gidiyor Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) huntercemal' Alıntı: Tolga doğru diyorsun senin yerde transit geçtim geçen hafta [/qeuote] haberini aldım cemal abi işte boşunamı diyorum ölüsü bile gidiyor Genişletmek için tıkla ...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 7 Mar 2010 #52 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) huntercemal' Alıntı: Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz Genişletmek için tıkla ... Estafurullah Cemal bey maksat beraber eğlenmek....
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) huntercemal' Alıntı: Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz Genişletmek için tıkla ... Estafurullah Cemal bey maksat beraber eğlenmek....
TOLGAA insa'cık turbo'cuk Mesajlar 263 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 7 Mar 2010 #53 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) huntercemal' Alıntı: Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz Genişletmek için tıkla ... cemal abim madara olunacak bir şey yok off-road'da batmak olmasa heyecan kalırmı ?
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) huntercemal' Alıntı: Ferozacıların lastik problemi var sonra madara olmak istemeyiz Genişletmek için tıkla ... cemal abim madara olunacak bir şey yok off-road'da batmak olmasa heyecan kalırmı ?
dabl Kamp II Mesajlar 204 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Mar 2010 #54 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) ah gel bide bana sor o heyecanı bakalım en çok hangimiz batıcak
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) ah gel bide bana sor o heyecanı bakalım en çok hangimiz batıcak
F feroza34 Kamp I Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 7 Mar 2010 #55 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler...
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 7 Mar 2010 #56 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) feroza34' Alıntı: Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler... Genişletmek için tıkla ... İlla gaz mı verelim Feridun, gelsenize takılalım hep beraber...
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) feroza34' Alıntı: Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler... Genişletmek için tıkla ... İlla gaz mı verelim Feridun, gelsenize takılalım hep beraber...
TOLGAA insa'cık turbo'cuk Mesajlar 263 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 7 Mar 2010 #57 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) dabl' Alıntı: ah gel bide bana sor o heyecanı bakalım en çok hangimiz batıcak Genişletmek için tıkla ... aaaaa şimdiden yan çizmek yok yarın sen bizim görevli aracımızsın ;D ;D
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) dabl' Alıntı: ah gel bide bana sor o heyecanı bakalım en çok hangimiz batıcak Genişletmek için tıkla ... aaaaa şimdiden yan çizmek yok yarın sen bizim görevli aracımızsın ;D ;D
TOLGAA insa'cık turbo'cuk Mesajlar 263 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 7 Mar 2010 #58 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) feroza34' Alıntı: Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler... Genişletmek için tıkla ... feridun abi abi işiniz yoksa gelin nasıl olsa av sezonuda kapandı ?
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) feroza34' Alıntı: Güzel bir gezi olacağının sinyalini şimdiden alıyorum...katılımcı dostlara iyi eğlenceler... Genişletmek için tıkla ... feridun abi abi işiniz yoksa gelin nasıl olsa av sezonuda kapandı ?
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 7 Mar 2010 #59 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) toplanma yeri kemerburgaz ,girişi hamidiye kaynak suları karşısı kemerin altından geçince 30m sagdaki boş alan
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) toplanma yeri kemerburgaz ,girişi hamidiye kaynak suları karşısı kemerin altından geçince 30m sagdaki boş alan
F feroza34 Kamp I Mesajlar 125 Tepkime Puanı 0 7 Mar 2010 #60 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Tolga semtten arkadaşlara sözüm var onlarıda ikna edebilirsem birlikte geliriz...sabah ben seni telden ararım...
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Tolga semtten arkadaşlara sözüm var onlarıda ikna edebilirsem birlikte geliriz...sabah ben seni telden ararım...
dabl Kamp II Mesajlar 204 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Mar 2010 #61 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) TOLGAA' Alıntı: aaaaa şimdiden yan çizmek yok yarın sen bizim görevli aracımızsın ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hehehehe hadi bakalım yan cizmek yok tabi batsak bile sahil güvenlik gibi siz varsınız etrafımızda daha ne istim sınırları zorlarız bizde artık
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) TOLGAA' Alıntı: aaaaa şimdiden yan çizmek yok yarın sen bizim görevli aracımızsın ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hehehehe hadi bakalım yan cizmek yok tabi batsak bile sahil güvenlik gibi siz varsınız etrafımızda daha ne istim sınırları zorlarız bizde artık
MFK Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 7 Mar 2010 #62 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) gezimiz kaç gibi bitmiş olur tahminen?
TOLGAA insa'cık turbo'cuk Mesajlar 263 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 7 Mar 2010 #63 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) feroza34' Alıntı: Tolga semtten arkadaşlara sözüm var onlarıda ikna edebilirsem birlikte geliriz...sabah ben seni telden ararım... Genişletmek için tıkla ... evet feridun abicim sabah bekliyorum telini herkeze selamlar
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) feroza34' Alıntı: Tolga semtten arkadaşlara sözüm var onlarıda ikna edebilirsem birlikte geliriz...sabah ben seni telden ararım... Genişletmek için tıkla ... evet feridun abicim sabah bekliyorum telini herkeze selamlar
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 7 Mar 2010 #64 Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) MFK' Alıntı: gezimiz kaç gibi bitmiş olur tahminen? Genişletmek için tıkla ... Bir aksilik yaşanmazsa saat 4 gibi ...
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) MFK' Alıntı: gezimiz kaç gibi bitmiş olur tahminen? Genişletmek için tıkla ... Bir aksilik yaşanmazsa saat 4 gibi ...