Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,332
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

Bülent bey,
Bu kullanım amacıyla bu tür araçları satın alma konusunu öneremem. Satın alacak olduktan sonra belki çok daha küçük bütçelere çok daha büyük panelvan araçlar alınabilir. Biz sadece daha büyük bir araca ulaşana kadar elimizdekini değerlendirmiştik. Uzun gezide büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sadece elinde mevcut bu tür aracı olanlara haftasonu kampları için önerebilirim.

Etiketler
Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda)

Cem bey hızlı cevabınız için teşekkürler.2 hafta öncesine kadar vw t4 almaya karar vermiştim karavana çevirmek için ama yazılanları okuyup ruhsat konusundaki zorlukları duyunca aldığım aracı karavan çeviremezsem diye düşündüm yada çevirip ruhsat alamazsam.Bu yüzden projeniz mantıklı geldi,bu yazı boş geçmek istemediğimden böyle bir fikre kapıldım.!Bu cevabınızdan sonra kafam yine karıştı.T4 alsam da bu yaz yine de idare edecek bir şeyler ayarlamam gerekecek Kangoo da olacağı gibi ...

Arkadaşlar Konu Hortlatmak Gibi Olacak Ama Lütfen Yardım...

Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi oldum ama Cem beyin açtığı bu konudaki fotoğraflar silinmiş nasıl bir çalışma yaptığını gerçekten merak etmiştim. Kangoo için aracı kamp aracına çevirme ile ilgili benimde düşüncem var. swiss room box gerçekten çok güzel ama fiyat çok uçuk... O kadar kapsamlı olmasa da swiss room box gibi kamp için gerekli temel ihtiyaçları karşılayabilecek bir sistem yapılabilir yada yaptırılabilir mi? bu konuda önerileriniz ne olur. Araç 2011 kango 105 bg . Teşekkürler...

sayın babadağ sizin ilk micro camper deneyiminiz beni de heveslendirdi umarım benim micro camperde kamp ihtiyaçımızı karşılar sevgiler....

Cem bey nasılsınız çalışmanız çok güzel aracınızın tam modeli yılı nedir acaba ona göre ilanlarilanlara bakcam da duster mi kango mu a

Bu forumda henüz çok yeniyim ve şu an için sadece okumak ve bilgi sahibi olmaktan başka hiçbir icraatım yok. (Bir de yeni karavan alanlara/yapanlara imrenerek bakmak var )

Ara ara yazıyorum bazı konulara ancak bilgim olmadıgı için henüz onu da çok sık yapamıyorum.

Ama bu konuya birşeyler hatta çok şeyler yazmak istiyorum.

Oturdugum yerden arabayı hazırladık herşey bitti kampa gittik gece üşüdük. Derdimiz ufaklıktı belkide kendimizden ziyade. O hastalanmasın biz hastalansakta bişey olmazdı. sonra en önemli kısımlardan hatunu ikna metodları falan hepsi süperdi.
Hepsini herşeyini ve daha bir sürü şeyi bu konuda oturdugum yerde yaşadım.

Samimi duyguların forum ahalisi tarafından farkedilip tekrar aynı samimi hava ile yorumlanması da ayrı birşey zaten.

Herşey gönlünüzce olsun . Selamlar.

mustafabey34' Alıntı:
Cem bey nasılsınız çalışmanız çok güzel aracınızın tam modeli yılı nedir acaba ona göre ilanlarilanlara bakcam da duster mi kango mu a

Yanlış bilmiyorsam Cem bey uzun zaman önce forumu terketti.

Merhabalar grubu yeni keşfettim öncelikle harika bi paylaşım platformu.uzun zamandr araştırma yapiorum sizi de o şekilde buldum amacım sizinki gibi bir araç tasarlamak ama resimlerinizi göremiyorum nasıl görebilirim acaba

Merhabalar grubu yeni keşfettim öncelikle harika bi paylaşım platformu.uzun zamandr araştırma yapiorum sizi de o şekilde buldum amacım sizinki gibi bir araç tasarlamak ama resimlerinizi göremiyorum nasıl görebilirim acaba

Niye fotoğrafları göremiyorum acaba?

Fotoğrafları görebilmek için özel bir uygulama mı indirmem gerekiyor acaba? Beni bilgilendirebilir misiniz rica etsem?

Belli bir süre önce paylaşılan fotoğraflara erişim olmuyor sanırım..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi