Ynt: Karavan Yapımı
Drares Çok teşekkür ederim ilgin için.
Karavanı 3 kişi olarak kulanmak istiyorum.
Genellikle Hafta sonları, yaz tatillerinde kullanmayı düşünüyorum. suan için çok fazla arazide gezmeyi düşünmüyorum ama sizlerle tanısınca neler olur hayat nerelere sürükler bilemiyorum bakarsınız bir yaylada bir agaç altında karşılaşırız
Hafta sonları kısa mesafe li ve kısa süreli kullanım, yaz tatillerinde ise şehirler arası seyahat etmek istiyorum.
ehliyetim E sınıfı içimde karavnımı kendim yapma hevesim var tabi arabayıda mahvede bilirim
acemilikten ondanda korkuyorum acıkcası) ama elimden marangozluk ve elektrik işleri gelir.
aracımda en çok olmasını istediğin duş ve tuvalet yeri gelmişken bunuda sorayım sizlere araç içerisinde duş ve tuvaletin kullanım yogunlugu nedir cok gerekli bir şeymi özellikle uzun seyehatlerde ve kamping alanlarının olmadığı yerlerde
j9 dememin en büyük nedeni aracın çok ucuz ve büyük olmasıydı ama ii bir fikir olmadıgı acıkca ortada
İSUZU,50 NC gibi araçlar nasıl sizce bu tür bir karavan gördünüzmü seyehatlerinizde yada kullanma fırsatınız oldumu
Birde benim ayıracagım para max. 20.000 ytl buda FİAT DUCATO, BOXER, VWT4 , GİBİ ARAÇLAR İÇİN GECERLİ
İSUZU,50 NC, gibi araçlar olursa ayıra bilecegim max. para 13.000 ytl olur. çünki böyle bir aracı şehir içinde kullanmayı düşün müyorum.
Birde alacagım birkaç yardımla karavanı kendim yapabilirim gibi geliyor.