Orta aynayı kullanma alıskanlıgımdan vazgecemedıgım ıcın arka kapanınca rahatsız oldum. Bu yuzden arkaya kamera, aynaya 7 inch monitor taktim. Kamerayi geri vitese degil on tarafta bir anahtara bagladım. Boylece yoldada istedigim zaman acabiliyorum.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka oturma gurubu. Sırt sungerı masa olcusunde yapıldı. Ihtıyac halınde surucu koltugu gerı dondurulup masa asagı ındırıldıgınde bir kisi daha yatabilecek.
Son olarak gunes panellerinin ustten gorunusu. Uste komple bir cerceve seklinde profil yaptim. Bu profil tavandaki bagaj baglanti ayaklarina baglandi. Panelleri bu profillerin uzerine monte ettim. Tavanla arasında 3-4 cm bosluk var.
Ekli dosyayı görüntüle 60586
330w gunes paneli ve 40a regulator taktim. Regulatoru ozellikle yuksek aldim. Gerek duyulursa bir panel daha ilave olabilir.
Merhaba
Solar sarj regulatorunun guc cıkısını direk kullanan varmi? Kac ampere kadar yuk kaldirabilecegine dair bir bilgi bulamadim. Tum parametreler ayarlanabildiginden akuyu korumak adina tamamen bu cihazi kullanmak mantıklı geliyor. İnvertorde sanirim 9.5 v gibi cok dusuk bir voltajda kapaniyor. Belki onun acma kapam dugmesine role gibi birsey ilave edilerek sarj regulatoru yuku kestiginde birlikte kapanmasi saglanabilir. Bu tarz bir uygulama yapan varsa bilgi verirse cok sevinirin