Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız
Hafta sonu ısıtıcı montajını kendimiz yaptık. tercihimi yerli üretim dai shava 2500 'de kıldım. depo şimdilik geçici olarak kullandım daha sonra tam yerini belirleyip,yerine göre depo yaptıracagım
Semih Bey, önce kolay gelsin. Sonra ısıtıcınız hayırlı olsun. Isıtıcının yakıtını araç deposundan almayı neden düşünmediniz. Ayrıca ısıtıcının yakıt pompası sessiz ortamda rahatsız edecek şekilde (tık tık) ses yapıyor. En azından benimkisi öyle. Ben aracın yakıt deposundan aldım.
KIPÇAK70' Alıntı:
Semih Bey, önce kolay gelsin. Sonra ısıtıcınız hayırlı olsun. Isıtıcının yakıtını araç deposundan almayı neden düşünmediniz. Ayrıca ısıtıcının yakıt pompası sessiz ortamda rahatsız edecek şekilde (tık tık) ses yapıyor. En azından benimkisi öyle. Ben aracın yakıt deposundan aldım.
Teşekkür ederim,sagolun
Isıtıcının yakıtının depo'dan almayışımın tek sebebi kaliteli mazot her zaman denk gelmediğinden,ileride ısıtıcı ile ilgili fazla sorun yaşamamaktan kaynaklı. Şimdilik idareten monte ettim. mobilyalardan sonra kesin bağlatılarına geçeceğim. ses yaptığı doğru, ona da bir önlem düşürüz inşallah
Ben ce her ikisi de olabilir . Zaten ısıtıcının kendini çalıştıran mazot pompası var.
Ancak; uzun soluklu ve metropol dışında tatil yapmayı düşündüğümüzde , ayrı bir depo bizi daha çok rahatlatabilir.
_____________________________________________________________________________________
Semih bey Kolay gelsin . Her sey istediğiniz gibi ve yolunda gitsin İnsaallah.
selamlar.