Sayın destan açıklayıcı bilginiz için teşekkür ederim ,çok şık olmuş ayrıca anladım demek istediginizi köşe oluşturmak için kullanılan profil sanırım çok akıllıca ,bende bu yöntemi uygulayacagım.
Sayın destan açıklayıcı bilginiz için teşekkür ederim ,çok şık olmuş ayrıca anladım demek istediginizi köşe oluşturmak için kullanılan profil sanırım çok akıllıca ,bende bu yöntemi uygulayacagım.
Ben de çok faydalandım çalışmalarınızdan,ellerinize sağlık..izninizle ben de iki soru sormak isterim; ilki banyonun iç kaplaması nedir, nasıl, çalışılması kolay mı bu kaplama ile..ikincisi de yine yatak bölmesi ve mutfak bölmesinde gördüğüm o desenli kaplama..duvar kağıdı tarzı bir şey mi yoksa direkt ahşabın üzerine lamine edilmiş bir uygulama mıdır?
Ben de çok faydalandım çalışmalarınızdan,ellerinize sağlık..izninizle ben de iki soru sormak isterim; ilki banyonun iç kaplaması nedir, nasıl, çalışılması kolay mı bu kaplama ile..ikincisi de yine yatak bölmesi ve mutfak bölmesinde gördüğüm o desenli kaplama..duvar kağıdı tarzı bir şey mi yoksa direkt ahşabın üzerine lamine edilmiş bir uygulama mıdır?
Uzun zmandır girmiyordum yeni gördum. Banyo kaplaması serflor veya mineflo diye bilinen pvc yer kaplamasını yapıstırıp ek yerlerini mastikliyoruz. İkncisi ise kontra plak üzerine boya yapıp üzerine desen yaptık.
Ellerinize sağlık Vahit Bey. İyi günlerde kullanın. Harika bir titizlik örneği göstermişsiniz işçiliğinizle. Tebrik ederim. Araç hariç toplam maliyet hesabı yaptınız mı acaba? Sanırım ahşap malzemelerde iyi, diğer malzemelerde orta kalite tercih etmişsiniz. Kendinizce olmazsa olmaz dedikleriniz ve gereksiz fazla maliyet dedikleriniz nelerdi acaba?