Hasan'ın dediği gibi görünüyor, Araç orjinal imalat ise çok güzel bir iş olabilir, orjinal deyilse dönüşümde neler yaşanacak takip edeceğiz...Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun...
Cumartesi aracın bakım işleri ile ilgilendik, Tirger, ön takım, motor takozu ve enjektörler yapıldı. pazarda reklam folyolarını sökmekle işe başladık. Folyoları sökmek bayağı yorucu oldu ama söküldü.
Bildiğim kadarıyla araç üzerinde değişiklik yapıp TSE onayından geçirdikten sonra başka tadilat yapılamıyor . Dolayısıyla eğer araç çift kabinden dönüştürülmüş ise öncelikle projenizi onaylatıp sonrasında dönüşümü gerçekleştirmekte fayda var bu şekilde yasal süre dolmadan aracın yapımını bitiremediğinizden dolayı cezası var ancak ödeyeceğiniz bedel onaylanmamış projeyle kıyaslandığında sizi üzmeyecek bir tutar olur...Gönlünüzdeki aracı en kısa zamanda tamamalamanızı diliyorum...
Kalın sağlıcakla
Bildiğim kadarıyla araç üzerinde değişiklik yapıp TSE onayından geçirdikten sonra başka tadilat yapılamıyor . Dolayısıyla eğer araç çift kabinden dönüştürülmüş ise öncelikle projenizi onaylatıp sonrasında dönüşümü gerçekleştirmekte fayda var bu şekilde yasal süre dolmadan aracın yapımını bitiremediğinizden dolayı cezası var ancak ödeyeceğiniz bedel onaylanmamış projeyle kıyaslandığında sizi üzmeyecek bir tutar olur...Gönlünüzdeki aracı en kısa zamanda tamamalamanızı diliyorum...
Kalın sağlıcakla
Emin olmamakla birlikte proje onaylandıktan sonra araç dönüşümünün 1 ay içinde tamamlanıp TUV muayenesinden geçerek ruhsat işlemlerinin tamamlanması gerekiyor
Yan ve tavan kaplamaları ve yalıtım straforlarını söktük, arka taraf profil kaplama olduğu için iç kaplama işçiliğimizin daha kolay olacağını düşünüyorum.
İyi çalışmalar . Anladığım kadarı ile size arkadaşlar aracınızda tadilata başlamadan önce yasal prosedürleri araştırmanızı önerdiler, çünkü belki de karavan ruhsatı alamayacaksınız diye endişelerini dile getirdiler. Hatta önce projenizi onaylatın, kalan sürede araç tadilatına başlayın önerisi de geldi. Sizin evrak işinden yani karavan ruhsatını alacağınızdan emin olduğunuzu varsayarak kolay gelsin diyorum.
İyi çalışmalar . Anladığım kadarı ile size arkadaşlar aracınızda tadilata başlamadan önce yasal prosedürleri araştırmanızı önerdiler, çünkü belki de karavan ruhsatı alamayacaksınız diye endişelerini dile getirdiler. Hatta önce projenizi onaylatın, kalan sürede araç tadilatına başlayın önerisi de geldi. Sizin evrak işinden yani karavan ruhsatını alacağınızdan emin olduğunuzu varsayarak kolay gelsin diyorum.
İki gündür taban sökülmesi ile uğraşıyorum. Tabandan playpunt çıktı sökmek gerçekten zor oluyor hem vilamışlar hemde mastikle yapıştırmışlar. Tabana alüminyum, izalasyon ve ahşap döşemeyi düşünüyorum.