Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dedicated Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 192
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,733

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Kolay gelsin,umarım ağırlık konusunda öngörülerinizi yapmışsınızdır.
teşekkürler Bülent bey
agırlık şu an planlanın dısına çok çıkmadık şimdilik herşey kontrol altında

yugun' Alıntı:
Kolay gelsin, Çok güzel oluyor,
Camlar konusunu önceden halletmeniz size büyük kolaylık sağlayacak..
Selamlar..
Sagolun Yücel bey
daha çok yolum var ne mutlu size son asamalara geldiniz selamlar

kapak amortisorleri için dogru yeri bulmak bir kaç denemeden sonra sonuçlandı bu nedenle bir kaç farklı yere baglanrı kaynatmak gerekti

elinize emeğinize sağlık . . . inş. ruhsat vs. gerektiripte başınızı ağrıtmaz. . .

En çok uğraştığım işlerden biriydi arka kapak amortisörü.
Her aşamada biraz daha ağırlaşan kapak nediyle amortisörleri ve montaj noktalarını her seferinde değiştirerek 3-4 ncü seferde ancak oluşturabilmiştim.
Yani kapağın bitmiş kg nı kestirmek çok önemli.
Ağırlık konusunda benim de endişem var...kartonda özgül ağırlığı yüksek malzemedir. :

n_y_c_b' Alıntı:
elinize emeğinize sağlık . . . inş. ruhsat vs. gerektiripte başınızı ağrıtmaz. . .

teşekkürler Taha bey oyle bir durum yok şu anda kalan agırlıkta asagı yukarı belli hayırlısı bakalım ..

arka kapak demek o nasa kapısına hakaret etmek olur lutfen bunda gerçekten samimiyim sanat eseri o kapı
amortisorler dogru yeri buldu fakat agırlık geldiginde iç mdf dıs alimunyum sac muhtemelen yetmicek uzerindekiler kartal'ın bagaj amortisorleri kilitleri aldıgım yerde daha agır yukleri kaldırabilicek çeşitlerini gormuştum onlarla degiştirebilirim uzunluk aynı
agırlık konusunu birden fazla kişiden duyunca kagıtları bir kez daha karıstırdım yetmedi içi için yaptıgım dolapları yukleyip bi ara kantara gitsem iyi olucak sanırım