Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Aracın koltukları döşemeciye, iç koltuk döşemeleri kaplamaya verildi...Araç koltukları ve iç döşemeler aynı kumaşdan takım olarak yapılacak...Ara, arka ve ön cam iç perdeleride perdeciye sipariş edildi, kısmet olursa hafta sonu hepsi haır olacak..
Döşeme kumaşı 2012 ford döşeme kaplaması...
Bu gün, karavanın 12v LED tv montajını yaptım, LED tv aynı zamanda multimedya özellikleride içeriyor, USB portundan USB taşıyıcı içine stoklanmış film, foto,ve müzikler seyrediliyor veya izleniyor..
Anten olarak yine 12v mobil anolog karasal yayın yönsüz anten kullandım..
Uydu anteni kullanımı için fiş çıkışlarını ayarladım, portatif uydu çanağı kullanarak uydu yayınlarıda seyredilebilecek...
Öncelikle herkese teşekkür ederim...
TV yumatu 19 inch (48cm) 12V multimedya HD LED tv, 270 TL...
Yakışıklı anten 12-24v yükselticili yönsüz mobil anten 230 TL...Anten kısmı tamamen orjinal ithal, antenin 12v yükseltici kısmı için yerli bir elektronik devre kullanılmış...
atiladi' Alıntı:
Bu gün, karavanın 12v LED tv montajını yaptım, LED tv aynı zamanda multimedya özellikleride içeriyor, USB portundan USB taşıyıcı içine stoklanmış film, foto,ve müzikler seyrediliyor veya izleniyor..
Anten olarak yine 12v mobil anolog karasal yayın yönsüz anten kullandım..
Uydu anteni kullanımı için fiş çıkışlarını ayarladım, portatif uydu çanağı kullanarak uydu yayınlarıda seyredilebilecek...
atiladi' Alıntı:
Öncelikle herkese teşekkür ederim...
TV yumatu 19 inch (48cm) 12V multimedya HD LED tv, 270 TL...
Yakışıklı anten 12-24v yükselticili yönsüz mobil anten 230 TL...Anten kısmı tamamen orjinal ithal, antenin 12v yükseltici kısmı için yerli bir elektronik devre kullanılmış...
Pazartesi gününden beri her gün sabahdan akşama sadece ufak tefek işler dediğimiz işler ile uğraşıyorum, nihayet bu akşam bu ufak tefek işler bitti gibi, akşam üzeri karavanın imalatında kullandığım aletleri artık eve geri taşımaya başladım...Birde bu gün bizim okul servisinde kullandığımız mercedes sprintere yeni akü aldık, sprinterin aküsünüde tatankanın imalar akülerine ilave bağladım, imalat akülerimin toplamı 250 amp'e ulaştı...
Artık döşeme ve perdelerimi beklemeye başladım....
Bu gün, karavanın karavan kısmı ve aracın içinin detaylı temizliği yapıldı, karavan komple pırıl pırıl oldu, içine artık ayakabı ile girmeyeceğimiz hale geldi, artık beklediğimiz yeni döşemeler ve yeni perdeler..
Bu gün karavanın iç halılarını kesip yerleştirdim, bu arada aracın şöför mahallinide halı kapladım, karavan artık ev sıcaklığına geldi, böylece ayakabı ile girmeyede son verildi