Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Teşekkür ederim, en zor zamanlar vasıfları uygun araç bulma süreci....
Buzdolabını tanımayanlar için görüp, elleyip, koklayıp, kapaklarını açıp kapayıp almak şansa kalmış görmeden siparişle almak gerekiyor..
Buzdolabı konusunda sabit olarak her zaman bu markayı sürekli stoğunda bulunduran firma eskiden vardı ama artık yok, varsada ben bilmiyorum, ben buzdolabını çok iyi tanıdığım için tereddütlerimde olmadığından, benim için seçim sadece rengi, gri veya kırmızı olması olduğu için, örneğin ist. büyükçekmece kulesinin altındaki spotculardan birine girip, lazım olan rengi söyleyip parasını ödüyorum 2-3 gün sonra istanbul içi olduğu için nakliye ücreti sıfır getiriyorlar, bu günekadar 5-6 tane aldım, sadece 1 tanesini kendim mağzada görüp teslim aldım diğerleri hep yukarıda yazdığım gibi geldi, görmeden alınca dolaplarla ilgili herhangi bir kusurlu durum yaşamadım, dolabı bana bir çok arkadaş soruyor ama görmeden almak kusurlu olabileceği kaygısı ile herhalde herkesi rahatsız ediyor, ben bir sorun veya kusurlu dolap teslimi gibi birşey yaşamadım, ikici bir şekilde internetten satış yapan sitelerden almak.....