Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Bu gün, mutfak üst dolabının tüm işlerini bitirdim ve tavana montajını yaptım, sadece kapakların bas-aç kilitleri kaldı, kilitleri zaten toplu olarak montajlayacağım...
Sonra mutfak tezgahının montajına başladım, tezgah altı en üstte sağ-sol küçük eşya çekmecesi, orta göz lavaboya isabet ettiği için sağır, sol taraf, busefer iki büyük çekmece olarak planladım, sağ taraf açılır kapak, bu gözün içinde büyük boy LPG tüp olacak..Mutfak tezgahını sabitleme işlemini daha ileride yapacağım, önce çekmecelerin imalatını yapıp, raylarını rahat bir şekilde montajlayayım, çekmecelerin düzgün bir şekilde çalıştığından emin olayım...
Daha sonra kayar kapı sağ boy dolabının kapak grubunun montajına geçtim, önce en alttaki akü kutusunun kapağının menteşelerini takıp çalışır hale getirdim, sonra yukarı doğru tüm kapakların tas menteşelerini montajladım, kapak grubunu yerine montajlamadan önce, rafları yerlerine alıştırıp, webastodan gelecek sıcak hava borusu dolabın içinden pop-up'a çıkacağı için rafların arka köşesinden 65mm!lik boruya 70 mm'lik delikler açarak borunun pop-up'a kadar ulaşmasını sağladım, boruyu döşedikden sonra boru üzerini izolasyon süngeri ile sararak, borudan geçen sıcak havadan dolabın içinin ısınmasını bir nebze olsun gidermeye çalışacağım..Yarın boy dolabın kapak grubunu yekbare olarak montajlayacağım, sonra elektrik kontrol dolabının dizaynı yapılacak..