Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
Arif bey tekrar merhaba,
Uzun süredir siteye giremiyordum. O nedenle yazınızı geç farkettim. Kusuruma bakmayın lütfen. Motokaravan kaskosu konusundaki bilgilendirmenize çok teşekkür ederim. Aslında prim tutarı bayağı yüksekmiş. Çünkü Panelvan kategorisindeyken aracın yıllık primi 950,-TL idi. Kasko değeri de 22.000,-TL üzerinden yapılmıştı. Motokaravan olarak 75.000,-TL (35.000,- + 40.000,-) üzerinden yaptırmayı planlıyordum. Ancak bu durumda yurtdışına çıkış yapacağım Mayıs-Haziran gibi yaptırmayı düşüneceğim herhalde.
Diğer sorunuza gelince;
Haklısınız, topikte enerji konusunu çok açık anlatmamışım. Özetle şöyle; aracın yaşam bölümünde 2 adet 100'er amperlik 12 voltluk kuru tip Ritar Marka akülerim var. Bunları hem motor çalışırken hem dışarıdan 220 Volt cereyanla hem de güneş panelleriyle (kabloları döşendi ancak henüz panelleri alamadım) şarj edecek 1.500 watt'lık inverter'üm var. Marin Enerji Marka İzmirli bir firmanın üretimi. Bu inverter akülerden içeriye toplam 5 adet prize 220 volt cereyan aktarmaktadır. Bu prizlerle buzdolabı, ikili gazlı ocağın otomatik çakmağı ve gerekirse 220 voltla çalıştırmayı düşüneceğim (Bilgisayar, ani su ısıtıcısı, telefon şarjları,matkap, ütü, saç kurutma mak., kahve mak., vs.) muhtelif cihazlar çalışacaktır. Akülerden ayrıca içeriye 12 volt akım da gitmektedir. Tüm aydınlatma ledleri ve hidrofor 12 volt ile çalışmaktadır. 12 voltla çalışacak diğer cihazlar için de aracın muhtelif yerlerine toplam 3 adet 12 volt çakmaklık prizleri monte edilmiştir. Tüm bu
elektrik altyapısı için aracın içine yaklaşık 450 metre civarında kablo döşendi. Bunun nedeni, yaşam bölümünde çalışan herşeyin hattı, elektrik düğmeleri ve sigortaları (toplam 22 adet sigorta) ayrı ayrı planlandı. Bunu biraz da güvenlik açısından böyle yaptırdım. Çünkü tek bir kablo hattıyla birçok şeyi birarada çalıştırmak, yüksek akım yüzünden kabloların aşırı ısınmasına ve hatta yangın tehlikesine de yol açabilirdi. Yetersiz sayıdaki sigortaların yanması da birden çok cihazın çalışmasını engelleyebilirdi.
Bir de not olarak şunu ilave etmeliyim. Satın aldığım inverter, bir kamp alanında 220 volt enerjiye bağlandığı zaman, yaşam aküleri üzerinden içeriyi 220 voltla beslemeyi keserek bu işi cihazın kendisi yapmaya başlıyor. Akülerin gereksiz yere yorulmasını engelliyor. Ancak aynı zamanda aküleri de 220 voltla şarj etmeyi de sürdürüyor. Inverter'in içinde yer alan bir diğer güvenlik sistemi de aküleri aşırı şarjdan otomatik olarak koruması.
Yani elektrik ve enerji altyapısının mutlaka işin ehli kişilere yaptırılması çok önemli ve hassas bir konu.