Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )
Evet bir aracımız yok ama bir adı ve tam netleşmemiş bir planı var Adı BU BİR SEVDA. Neden olmasın hoş,da olur DÖRT MEVSİM BU BİR SEVDA.Kendine iyi bak tekrar kolay gelsin fikir ve görüşlerin icinde teşekkürler....
Merhaba Tugay abi. Duş'daki geçici çözüm bu şekilde . 30+30 litre 2 adet ters çevrilerek duşun üst kısmında demonte bidon . geçen yılı bu şekilde atlattık.
gez-bil' Alıntı:
Merhaba Tugay abi. Duş'daki geçici çözüm bu şekilde . 30+30 litre 2 adet ters çevrilerek duşun üst kısmında demonte bidon . geçen yılı bu şekilde atlattık.
Başka yerden hava almadan aşağı nasıl su verebilirki?Boşalan suyun yerine ,ya su gelecek yahut hava.hava basıncı bidonu ezer. Bidon dibine ince bir boru düzeneği yaparsan başka.Sevgiler bizden.
Adil05' Alıntı:
Başka yerden hava almadan aşağı nasıl su verebilirki?Boşalan suyun yerine ,ya su gelecek yahut hava.hava basıncı bidonu ezer. Bidon dibine ince bir boru düzeneği yaparsan başka.Sevgiler bizden.
Merhaba Adil abi. söz konusu bidonların üst kısmında delik var . delikleri duş alırken vede su takviyesi yaparken açıyorum .hareket halinde sallantıdan suyun boşa dökülmemesi için kapatıyorum . Selamlar
gez-bil' Alıntı:
Merhaba Adil abi. söz konusu bidonların üst kısmında delik var . delikleri duş alırken vede su takviyesi yaparken açıyorum .hareket halinde sallantıdan suyun boşa dökülmemesi için kapatıyorum . Selamlar
İyi akşamlar.O zaman problem yok.Aynı yöntemleri bizde zamanla uygulayacağız gibi.Karavanda en büyük problem temiz su ve atık su.Şişme depo taşımayı bile düşünüyorum.Boşken hafif,yer problemim yok. Bagajım geniş.Sevgiler bizden.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )
Sayın Gez-Bil SİL BAŞTAN yazısıyla ciddi bir atağa kalktığını görüyorum. Çok iyi olmuş. Artık idare etmek yok. İşi resmi yönüyle de bitir. Eminim çok hoş bir karavanın olcacak. Kolay gelsin. Selamlar.